شناسهٔ خبر: 47019610 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

رژیم صهیونیستی طی چهار ماه اخیر 58 منزل و مرکز فلسطینی را تخریب کرد

دیدبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد، رژیم صهیونیستی در چهار ماه اخیر ۵۸ منزل و مرکز فلسطینی را تخریب کرده است.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دیدبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در گزارشی اعلام کرد، رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۱) ۳۱ منزل و ۲۷ مرکز فلسطینی را تخریب و با ساخت ۴۹۸۲ واحد صهیونیست‌نشین موافقت کرده است.
 
بر اساس این گزارش، طی چهار ماه گذشته سیاست تخریب منازل و مراکز فلسطینی و تخلیه اجباری منازل در قدس شرقی شدت گرفته که نشان دهنده تشدید سیاست تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی است.
 
دیدبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه افزود، مقامات رژیم صهیونیستی در چهار ماه اخیر، سه منزل متعلق به فلسطینی‌ها را در اختیار گرفته‌اند، حکم تخلیه شش منزل را صادر کرده‌اند و دستور به تخلیه کامل محله «وادی الربابه» در قدس داده‌اند. تخریب منازل فلسطینی‌ها و آواره کردن آنها منعکس کننده نظام آپارتاید است.
 
در ادامه این گزارش به قصد رژیم صهیونیستی برای تخلیه کامل محله «شیخ جراح» در قدس اشاره شده است.اهالی محله مذکور از سال ۱۹۷۲ با توطئه‌ای صهیونیستی مقابله می‌کنند که قصد بیرون کردن این خانواده‌ها از منازلشان را دارد.
 
فلسطینی‌ها به موجب توافقنامه‌ای که در سال ۱۹۶۵ میان دولت اردن و «آنروا» (آژانس امداد و کاریابی ویژه آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل) بسته شد مالک این زمین‌ها در قدس محسوب شده و منازل آنها توسط دولت اردن ساخته شد.
 
اما صهیونیست‌ها مدعی هستند زمینی که منازل فلسطینی‌ها در آن بنا شده قبلا متعلق به خانواده‌های یهودی بوده است. رژیم صهیونیستی اکنون با تبانی در دادگاه‌های قدس توانسته این ادعای دروغ خود را به کرسی بنشاند و صدها فلسطینی با آوارگی اجباری روبرو هستند.
 
وزارت خارجه اردن پنجشنبه هفته گذشته از تصویب ۱۴ توافقنامه و تحویل آن به ساکنان محله شیخ جراح از طریق وزارت خارجه فلسطین خبر داد. این توافقنامه‌ها به اسناد قبلی اضافه می‌شوند که بر مالکیت فلسطینی‌ها تأکید دارد.
 
بر اساس گزارش «سی ان ان»، وزارت خارجه اردن اعلام کرد، یک سند نیز به طرف فلسطینی تحویل شد که نشان می‌دهد وزارت مسکن اردن توافقنامه‌ای با آنروا برای ساخت ۲۸ منزل مسکونی در محله شیخ جراح بسته است. همچنین در آن زمان توافقنامه‌های شخصی با اهالی این منطقه منعقد شده که به موجب آن اردن متعهد شده است منازل مذکور را به نام ساکنانش ثبت شود اما به دلیل جنگ ۱۹۶۷، این امر انجام نشد.
 
انتهای پیام/