شناسهٔ خبر: 51279879 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

درصدهای جدید افزایش حقوق در رتبه بندی معلمان + عکس لایحه بارگذاری شده

دیروز خبر رسید که لایحه رتبه بندی معلمان با اعتبار 16 هزار میلیارد تومان بارگذاری شده است. حالا درصد های جدید افزایش حقوق در رتبه های مختلف نیز رسانه ای شده است که در ادامه می خوانید.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس متن بارگذاری شده لایحه رتبه بندی معلمان طبق بند ۱ ماده ۶ افزایش در هر رتبه به این صورت است: رتبه آموزشیار معلم ۱۰ درصد رتبه مربی معلم ۱۵ درصد (علاوه بر رتبه قبلی)،رتبه استادیار معلم  ۱۲ درصد (علاوه بر رتبه قبلی)،رتبه دانشیار معلم ۱۰ درصد (علاوه بر رتبه قبلی) ،رتبه استاد معلم ۵ درصد (علاوه بر رتبه قبلی). همچنین بر اساس بند ۲ ماده ۶ لایحه رتبه بندی فرهنگیان پس از اعمال بند ۱ این ماده، چنانچه حقوق و فوق العاده‌های هر یک از معلمان از  ۸۰ درصد مجموع حقوق و فوق‌العاده‌های هیات علمی مربی پایه ۱ دانشگاه تهران کمتر باشد ، مابه التفاوت تا سقف مذکور تحت عنوان تفاوت تطبیق در احکام کارگزینی آنان درج خواهد شد. علاوه بر این در ماده ۷ هم برای رتبه ها ظرفیت و محدودیت در نظر گرفته شده است.

رتبه بندی معلمان

 

رتبه بندی فرهنگیان

 

درصدهای افزایش حقوق 

رتبه آموزشیار معلم ۱۰ درصد
رتبه مربی معلم: ۲۰ درصد،،۱۵ درصد علاوه بر رتبه قبلی, (مجموعا ۲۵ درصد )

رتبه استادیار معلم: ۱۲ درصد علاوه بر رتبه قبلی ( مجموعا ۳۷ درصد)

رتبه دانشیار معلم: ۱۰ درصد علاوه بر رتبه قبلی ( مجموعا ۴۷ درصد)

رتبه استاد معلم : ۵ درصد علاوه بر رتبه قبلی ( مجموعا ۵۳ درصد)

 

رتبه بندی معلمان با ۱۶هزار میلیارد تومان بارگذاری شد

کانال اخبار و مطالبات فرهنگیان درباره آخرین اخبار رتبه بندی معلمان نوشته است: منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به خادمی مشاورفرهنگی روزنامه سراسری "جمله" گفت: پس از ساعتها و روزها کار کارشناسی و طی گمانه زنی ها و برگزاری جلسات فشرده با سازمان‌های ذیربط،بالاخره لایحه رتبه بندی فرهنگیان با ۱۶ هزار میلیارد تومان بارگذاری شد‌.

 منادی بیان داشت:مربی آموزشیار حذف و پایه حقوق براساس مربی تعیین گردید.او حفظ ۸۰درصد هیئت علمی واتصال به دانشگاه را جزء ابداعات خود و یکی از اصلی ترین خواسته ها و مطالبات این لایحه اعلام کرد.

وی  اظهار داشت: از ابتدای رتبه بندی فرهنگیان تا کنون ،تمام همّ و غم خود را در حفظِ بسته ی مهم(اتصال به دانشگاه و ۸۰ درصد هیئت علمی) قرار داده بود که خوشبختانه در این مسیر ریل گذاری شده است.

به گفته او لایحه رتبه بندی روز یکشنبه ۲۱آذر در صحن مجلس بررسی خواهد شد.

 

خبر خوش نیکزاد برای منتظران رتبه بندی فرهنگیان

علی نیکزاد در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان، گفت: امروز چهارمین جلسه بررسی طرح حمایت از مالکیت صنعتی در صحن مجلس است و بنابراین استدعا دارم نمایندگان همکاری کنند تا این طرح هر چه سریع‌تر به سرانجام برسد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه یکشنبه هفته آینده به احتمال زیاد بحث بودجه سال ۱۴۰۱ از سوی دولت به مجلس تقدیم خواهد شد و لایحه رتبه‌بندی معلمان هم در دستور مجلس قرار خواهد گرفت، لازم است هر چه زودتر بررسی طرح حمایت از مالکیت صنعتی در مجلس به اتمام برسد.

مغایرت مبلغ ادعایی منادی با مبلغ بارگذاری شده در سامانه مجلس برای رتبه بندی معلمان

پس از اینکه منادی، رییس کمیسیون آموزش مجلس ادعا نمود که ۱۶ هزار میلیارد تومان به رتبه‌بندی اختصاص یافته است بررسی‌های همکاران نشان داد مبلغ بارگذاری شده همان ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان است و منادی در توجیه ادعای خود گفته است:

درقانون ۱۲/۵گفته شد، ولی ۱۶همت خرج خواهدشدتاقانون اجراشود.

یعنی محاسبات ۱۶همت میخواهد لذاعملا ۱۶همت لازمه، ولی بااصراردولت ۱۲/۵نوشته شد تاشورای نگهبان ردّ نکند.

 

 

ماجرای نصف شدن اعتبار رتبه بندی معلمان

محمد داوری، کارشناس آموزش و پرورش و فعال فرهنگی نیز درباره رتبه بندی معلمان گفت: لایحه رتبه بندی معلمان مانند شیر بی یال و دم و اشکم شده است. داوری اظهار کرد: در ابتدا که لایحه رتبه بندی طراحی شده بود، انتظار می‌رفت هر دو هدف موردنظر را دنبال کند؛ هم انگیزه رقابت داخلی بین معلمان برای بهبود عملکرد ایجاد و هم اینکه مبلغ قابل توجهی به حقوق آن‌ها اضافه کند. آنچه در ابتدا گفته شد اختصاص رقمی معادل ۶۰ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان برای یکسال بود. بعدتر این رقم را نصف کردند و حالا به ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان برای یکسال رسیده‌اند.

وی افزود: دولت و مجلس بدانند با این بودجه نه معیشت معلم تامین می‌شود و نه معلمان انگیزه رقابت پیدا می‌کنند. بر همین اساس می‌گوییم لایحه رتبه‌بندی از مسیر و اهداف و پوشش اولیه آن خیلی دور شده است.

رامین کریمی‌نیا، نماینده سازمان معلمان ایران نیز گفت: اگر این لایحه بخواهد اجرایی شود، با رقم حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان هم قابل اجرا خواهد بود، افزود: معلمان این لایحه را مساوی افزایش حق و حقوق خود می‌دانند، اما هدف اجرای آن چه می‌شود و نمایندگان برای آن چه خواهند کرد؟ طرح رتبه‌بندی به منظور افزایش کیفیت آموزش بوده است، به این معنا که معلمان به ارتقای عملکرد و شایستگی و توانمندی خود در طی رتبه‌بندی نایل شوند و یک رقابتی شکل بگیرد. در عین حال، اگر معلمی مشکل و دغدغه مالی داشته باشد، هر چقدر از توسعه شایستگی‌ها سخن به میان بیاید، اجرای این طرح موفق نخواهد بود. در کنار توجه به کیفیت آموزش باید به جنبه‌های مالی و حقوق دریافتی معلمان نیز توجه ویژه شود.
وی گفت: مهمترین بخش در هر کشوری، حوزه آموزش است و کادر این بخش و کسانی که شغل آموزشی دارند نباید با فقر دست و پنجه نرم کنند. اگر به این مسئله توجه نشود، افزایش کیفیت و منزلت هم وجود نخواهد داشت. این‌ها به یکدیگر متصل هستند.

 

بررسی ۴ ماده لایحه رتبه بندی معلمان در مجلس

سیدغنی نظری خانقاه در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۷ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: در آستانه ارائه لایحه بودجه به مجلس هستیم، بر اساس بند (پ) ماده (۲۸) قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف است حقوق کارکنان را متناسب با تورم تعیین کند بنابراین مجلس در این خصوص هیچ‌گونه کوتاهی نخواهد کرد و از دولت هم می‌خواهیم تا به این مهم توجه کند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اجرای رتبه‌بندی حق مسلم معلمان و وظیفه نمایندگان مجلس است. به نظر می‌رسد تعلل صورت گرفته ناشی از مانع‌تراشی‌های سازمان برنامه و بودجه باشد چرا که هیچ کدام از نمایندگان در این زمینه مشکلی ندارند.

وی در ادامه خطاب به هیأت رئیسه خواستار ادامه بررسی ۴ ماده لایحه رتبه‌بندی معلمان در جلسات صحن هفته آتی شد.

این نماینده مردم در مجلس تأکید کرد: شفاف‌سازی حق مردم و تکلیف حاکمیت است، بنابراین این طرح باید هر چه سریعتر در دستور کار مجلس قرار گیرد تا افکار عمومی نیز از منافع آن بهره‌مند شوند.

 

<div id="video-display-embed-code_350293" ><script type="text/JavaScript" src="https://rahbordemoaser.ir/fa/news/play/embed/112784/350293?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما