به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازمهر، شاهدخت فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک یکی از موضوعاتی است که الزام اجرای آن در قوانین بالا دستی از جمله برنامه پنجم و ششم توسعه آمده است، اظهار داشت: همه سازمانها باید به سمت تحقق دولت الکترونیک بروند و در حوزه سلامت هم بایستی به سمت تحقق پرونده سلامت الکترونیک برویم.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با تاکید بر اینکه در لرستان ۸۸ درصد از این هدف آرمانی تحقق یافته است، افزود: تنها در آبان ماه بیش از ۹۷ هزار نسخه الکترونیک در استان تولید شده است که هم از طریق تجویز پزشکان و هم از طریق مؤسسات و مراکز درمانی بوده است.
فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه جای خوشحالی دارد که این برنامه در راستای تحقق اهداف کلان دولت و قانون اجرایی میشود، اظهار داشت: موانع و چالشهایی تا اجرای ۱۰۰ درصدی این برنامه وجود دارد، از جمله اینکه برخی مؤسسات تشخیصی درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت نیستند و برخی نسخ هم از خارج از استان وارد شدهاند.
فتحی بیرانوند خاطرنشان کرد: درمجموع بیش از ۵۸۸ هزار و ۳۰۳ نسخه الکترونیک در لرستان صادر شده است.
وی با تاکید بر اینکه انتظار داریم در ابتدای دی ماه دیگر نسخه کاغذی نداشته باشیم، افزود: از این تاریخ اگر نسخه کاغذی ارائه شود، سازمان بیمه سلامت تعهدی در قبال پرداخت آن نخواهد داشت.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به گستردهتر شدن چتر حمایتی بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: هر ایرانی باید دارای دفترچه بیمه باشد و طی این سالها مسئله صدور دفترچه بیمه سلامت برای مردم را در طیف وسیع اطلاع رسانی کردهایم.
وی یادآور شد: در قالب این طرح همه افراد ساکن مناطق حاشیه نشین شهرها به صورت رایگان تحت پوشش بیمهای سازمان بیمه سلامت قرار میگیرند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان از افراد ساکن مناطق حاشیهای این استان خواست که برای استفاده از خدمات بیمهای به اداره کل بیمه سلامت مراجعه کنند.
∎
نظر شما