صاحبخبر - تهران/ خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/02/23
00:35:22.09
فرستاده جدید سازمان ملل متحد به یمن از تلاشهای دبیرکل سازمان ملل متحد با هدف تدارک برای بحث سیاسی بین گروههای یمنی در ژنو خبر داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره ، اسماعیل ولد شیخ احمد به الجزیره گفت:« تلاشهای بان کی مون در چارچوب باور سازمان ملل قرار دارد که معتقد است حل و فصل در یمن سیاسی خواهد بود.»
وی افزود :« بحث سیاسی برای آن قرار است صورت گیرد که یمن را به مسالمت بازگرداند. با وجود همه دردها و کشتهها، راهکار مسالمت آمیز وجود دارد. حل و فصل سیاسی تنها راهکار و مفیدترین راه است. من با عبدربه منصور هادی و خالد بحاح و طرفهای سیاسی حاضر در یمن و برخی مسئولان سیاسی در صنعاء دیدار کردم. همه حرفهایی که تا الان شنیدم و باعث خوشبینی است آن است که یمنیها به میز مذاکرات بازگردند. ما می خواهیم گفتگوی ملی را بر اساس طرح شورای همکاری خلیج (فارس) و بر اساس نتایج گفتگوهای ملی بنا کنیم. من از طرف دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت مکلف هستم که قطعنامه های شورای امنیت را اجرا کنم.»
00:36:55.19
∎