شناسهٔ خبر: 51225618 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بورس پرس | لینک خبر

سرقت ۱۹۶ میلیون دلاری در بازار رمز ارز با دسترسی به یک Hot Walle صرافی

یک هکر موفق شد به یکی از Hot Walle صرافی متمرکز بیت‌مارت حمله و ۱۹۶ میلیون دلار رمزارز را از این صرافی خارج کند .

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از دنیای اقتصاد، بازار رمزارزها با ریزش شدیدی مواجه و نتوانست از مقاومت مهم ۶۰ هزار دلار عبور کند و تا ۴۰ هزار دلار ریزش داشت اما در این میان یک هکر موفق شد صرافی متمرکز بیت‌مارت را هک کرده و ۱۹۶ میلیون دلار رمزارز را از این صرافی خارج کند .

براساس  این گزارش، این هکر که به یکی از کیف‌پول‌های گرم Hot Wallet صرافی بیت‌مارت حمله کرده بود، توانست ۲۰ نوع توکن را از کیف‌پول این صرافی خارج کرده و با اقداماتی جهت شستن این توکن‌ها، کار ردگیری آنها را به‌شدت سخت کند.

شرکت Peckshield که در حوزه امنیت بلاک‌چین و پردازش داده‌ها فعال است برای نخستین بار یک تراکنش ۱۰۰ میلیون دلاری بر شبکه اتریوم را شناسایی کرد. به‌طور همزمان تراکنش دیگری به ارزش ۹۶ میلیون دلار روی شبکه بایننس اسمارت چین نیز شناسایی شد.

در ابتدا مسئولان صرافی بیت‌مارت این اتفاق را تکذیب کردند ولی در ادامه ناچار به پذیرش این موضوع شدند. در این هک ۲۰ نوع توکن مختلف از کیف‌پول این صرافی به سرقت رفت که شامل مقدار قابل توجهی میم‌کوین ‌بود. بیشترین مقدار توکن به سرقت رفته توکن بیبی‌دوج است. توکن‌های دیگری مانند سیف‌مون، مون‌شات و جی‌ام‌آر نیز در این لیست دیده می‌شود.

در این میان حدود ۲۱۳ توکن بایننس نیز دیده می‌شود. هک این صرافی یکی از بزرگ‌ترین سرقت‌های دنیای رمزارزها در صرافی‌های متمرکز است. در حال حاضر پس از تکذیب‌های فراوان، بالاخره مسئولان این صرافی هک شدن کیف‌پول گرم را تایید کرده و درحال‌حاضر فرآیند تسویه و خروج دارایی از این صرافی به حالت تعلیق درآمده است.

پس از خروج این میزان نقدینگی از صرافی بیت‌مارت‌، وب‌سایت اتر اسکن ‌که یک جست‌وجوگر بلاک است آدرس‌هایی که دارایی‌های مسروقه به آنها منتقل شده را با برچسب Hack و Exploit مشخص کرده است. به همین منظور هکر در اقدامی تلاش کرده تا رد دارایی‌های به سرقت رفته را از بین ببرد. به همین منظور وی از طریق روش زیر اقدام به پول‌شویی کرده است.

در مرحله اول، دارایی‌ها را به صرافی غیرمتمرکز وان‌اینچ منتقل کرده و در ازای آن استیبل کوین BUSD دریافت و سپس BUSD‌ها را به یک پلت‌فرم ترکیب امنیتی با نام Tornado منتقل کرده‌ است. در این پلت‌فرم رد آدرس‌های قبلی این توکن‌ها پاک می‌شود. دارایی‌های دیگری هم که در صرافی وان اینچ به فروش نرفته ابتدا به یک آدرس دوم منتقل و سپس از آن آدرس دوم به پلت‌فرم Tornado منتقل شده است.

هکرهای کلاه سفید گروهی از هکرها هستند که صرفا برای اینکه شرکت‌ها متوجه ضعف‌های امنیتی شوند به آنها حمله کرده و قصد سرقت ندارند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

نظر شما