به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: مشکل اصلی سازمان اموال تملیکی به ساختار و نیروی انسانی برمیگردد که قانون آن مربوط به سال ۱۳۷۰ است و بعد از دستور رئیسجمهور در خصوص رسیدگی به سازمان اموال تملیکی، اقدامات اصلاحی در حال انجام است.
او افزود: یکی از مشکلات دیگر سازمان اموال تملیکی این است که اگر کالاها انهدامی نباشند، فروش آنها بهقصد صادرات نیاز به اسناد منشأ دارند که طبق مقررات فعلی با مشکل مواجه است و عمدتاً این کالاها نمیتوانند اسناد منشأ را بگیرند. در سازمان اموال تملیکی، شورای تحول تشکیل شده و برنامه تحول نیز نوشته شده و یکی از مهمترین برنامههای آن، هوشمندسازی و سامانه جامع اموال تملیکی است که هنوز بهره کافی از آن نبرده شده است.
اجتهادی گفت: بزرگترین حراج حضوری سازمان در تاریخ ۲۰ آذرماه انجام خواهد شد و عمده آن نیز، فروش مذاکرهای است. یعنی کالاهایی که استانداردهای لازم را دارند و به دستگاههای حمایتی مانند کمیته امداد به فروش میرسد. تعدادی از کالاهای موجود در تهران، ماینر هستند که با وجود صادر شدن رأی برائت نسبت به آنها، اما همچنان در انبارها هستند.
او گفت: سهم فروش سازمان از بودجه، ۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده که از این میزان، ۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان محقق شده و قرار است که تا ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد. اطلاعات مربوط به حقوق و دستمزد کارکنان سازمان نیز در سامانه پاکنا ثبت شده است.
انتهای پیام/۴۱۲۹/