شناسهٔ خبر: 51197369 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه:

اموال تملیکی کرمانشاه باید کالاهای فاسدشدنی را سریع به فروش برساند

کرمانشاه - ایرنا - رییس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی باید به سرعت دستور فروش کالاهای فاسدشدنی و دام و طیور را از مراجع رسیدگی کننده اخذ کند و بلافاصله نسبت به فروش آنها اقدام کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، «پرویز توسلی‌زاده» روز یکشنبه با اشاره به مصوبات جلسه تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی استان، افزود: این جلسه که با حضور مسوولان دخیل در مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد، دستگاه‌های کاشف و ضابطین مکلف شدند که کالاهای قاچاق مکشوفه به خصوص کالاهای فاسدشدنی را در همان روز کشف، تحویل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی دهند و عواملی از قبیل بُعد مسافت، کمبود وسایل نقلیه و نبود نیروی انسانی کافی، نباید مانع انتقال سریع کالاها شود.

وی تأکید کرد: همچنین به منظور اطلاع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از وضعیت پرونده‌های کالای قاچاق و ارز، دستگاه‌های کاشف و ضابطین باید سریع به این سازمان اعلام کنند که پرونده قاچاق کالا و ارز به کدام یک از شعبات مراجع قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه تأکید کرد: با توجه به اینکه فروش کالای قاچاق مستلزم رعایت ضوابط قانونی مانند ضوابط بهداشتی و ایمنی است، قبل از فروش کالا، نهادهای مرتبط از جمله جهاد کشاورزی، گمرک، سازمان صمت، دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد در مدت ۱۰ روز نسبت به ارسال پاسخ استعلام اقدام کنند که کالا هرچه سریعتر به فروش برسد، از انبار خارج شود و از تأخیر در پاسخ خودداری شود.

وی با بیان اینکه در خصوص کالاهای انهدامی باید اولویت انهدام باید رعایت شود، تأکید کرد: چنانچه کالای مذکور غیرخوراکی مانند کفش و لباس باشد و مصرف ثانویه داشته باشد از انهدام آن خودداری و پس از تصویب و صورتجلسه در اختیار نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد، بهزیستی، انجمن حمایت از خانواده زندانیان، بیماران مزمن روانی و کانون‌های ترک اعتیاد قرار گیرد.

توسلی زاده گفت: سازمان صمت مکلف شد در خصوص کالاهای مکشوفه مشمول ماده ۲۱ قانون قاچاق کالا و ارز اقدام قانونی را نسبت به پیگیری تا قطعیت حکم معمول انجام دهد و در صورت اعتراض صاحب کالا ، پرونده را برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال و سازمان اموال تملیکی را از فرایند تعیین شعبه مطلع کند.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در ادامه از برگزاری دوره‌های آموزشی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: به منظور آشنایی بیشتر ضابطین، پرسنل تعزیرات حکومتی و سازمان اموال تملیکی با قوانین و مقررات قاچاق کالا و ارز، دوره آموزشی با محوریت سازمان اموال تملیکی برگزار و از اساتید صاحب‌نظر در موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده شده است و باز هم این جلسات آموزشی ادامه خواهد داشت.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

نظر شما