شناسهٔ خبر: 51186825 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

برگزاری اولین سالگرد شهادت شهید محسن فخری‌زاده در دانشگاه شریف

به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید محسن فخری‌زاده همایش «فخر دماوند» با حضور فرزندان شهید و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در دانشگاه شریف برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ همایش «فخر دماوند» به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید محسن فخری‌زاده با حضور  فرزندان شهید و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در دانشگاه شریف برگزار شد.

برگزاری اولین سالگرد شهادت شهید محسن فخری‌زاده در دانشگاه شریف

فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: شهید فخری زاده از سال ۶۶ تا ۷۲ به طور مستمر هم کار علمی هم نظری هم تجربی پرداخت. پس از مدت کوتاهی در زمینه آشکار سازی تابش هسته‌ای متخصص درجه یک کشور شد. شهید شاگردان زیادی را در زمینه تدریس دانشگاهی و چه در کارگاه های آموزشی تربیت کرد و در جاهای مختلف علمی که مسئولیت داشتند همیشه تحت رصد دشمن بودند.

عباسی ادامه داد: شهید شهریاری و شهید علی محمدی در کنار شهید فخری‌زاده بودند و در یک تیم کار می‌کردند و از سال ۷۳ تا ۷۶ نقشه راه صنعت هسته کشور را تعیین کردند یعنی اصل موضوع را در آوردند و کمبودهای اصلی کشور و توانمندی های کشور را پیدا کردند. این تیم همچنان نقش دانشگاه‌ها و نقش صنایع مختلف را هم مشخص کردند.

وی گفت: آقای فخری زاده از سال ۸۷ در معرض ترور قرار گرفت، این چند دلیل داشت؛ علم شهید فخری زاده، تعهد شهید، قدرت سازماندهی ایشان و تعهد وی به نظام جمهوری اسلامی و همچنین و آزاد اندیش بودن شهید.

عباسی تصریح کرد: شهید فخری زاده به خارج نرفت که حتی دوتا مقاله بدهند بشود دانشیار. با امکانات این کشور استاد تمام شد. پیشنهاد بین المللی هم داشت که برود خارج ولی نرفت.

وی تاکید کرد: پس از شهادت شهید فخری زاده علاوه بر دشمنان کشور، برخی از مسئولین هم سعی داشتند لفظ شهید هسته‌ای را از شهید فخری زاده بردارند و اجازه ندهند مردم متوجه شوند که شهید فخری‌زاده شهید هسته‌ای بوده است.

این نماینده مجلس اضافه کرد: اگر صنعت نفت کشور دست یک آدمی مثل شهید فخری زاده بود مطمئنا ما در صنعت نفت الان یک کشور نفتی واقعی در جهان بودیم چون از متخصصین درست حمایت می‌کرد.

وی ادامه داشت: آقای فخری‌زاده اجازه می داد متخصصین کشور کار کنند، تجربه پیدا کنند و خودشان تولید دانش بکنند.

برچسب‌ها:

نظر شما