شناسهٔ خبر: 51184093 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی ارتش خبر داد:

هزینه ۵۰۰ میلیارد تومانی ارتش در دوران کرونا/ ۱۲ بیمارستان دائمی در کشور راه‌اندازی شد

آیدا علی اکبری

فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در بحران کرونا ۵۰۰ میلیارد تومان برای محرومیت زدایی و مدیریت بیماری کووید ۱۹ در کشور هزینه کرده است.

صاحب‌خبر -

سرهنگ خلبان ولی رحمانی، امروز ( شنبه- ۱۳ آذرماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاع مقدس، ۴۸ هزار شهید تقدیم کرده و در تمام ابعاد بهترین فرزندان این مرز و بود را به کشور تقدیم کرده است.

وی افزود: هوانیروز ارتش در طول ۸ سال دفاع مقدس، ۵۰۰ هزار ساعت عملیات هوایی و پرواز داشته است.

به گزارش ایسنا، فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، ایجاد امنیت و برقرای امنیت را اولویت اصلی ارتش اعلام کرد و گفت: ارتش در حوزه نظامی به واسطه تعهد، اخلاص و ولایتمداری اقدامات ارزنده ای داشته است.

وی ادامه داد: ارتش همواره در کنار مردم و همراه با مردم به ایفای نقش پرداخته است که در مقابل دشمنان سختگیر و در کنار مردم بسیار مهربان است.

وی به حضور ارتش در هنگام مواجه با بلایای طبیعی در سراسر کشور اشاره و اظهار کرد: ارتش بخشی از ماموریت های خود را همراه مردم در شرایط خاص اجرا می کند.

رحمانی با بیان اینکه همواره ارتش قبل از ستاد بحران در بلایای طبیعی و غیر طبیعی حضور می‌یابد، ادامه داد: ارتش بخشی از توانایی خود را به مردم‌یاری و کمک رسانی به مردم در شرایط خاص قرار داده است چرا که محرومیت زدایی واجب شرعی است و رهبر معظم انقلاب نیز به این موضوع تاکید داشته است.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فعالیت‌های ارتش در دوران کرونا و مقابله با این ویروس، خاطرنشان کرد: تمام بیمارستان های ارتش شبانه روز آماده ارائه خدمات بودند و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان خدمات در دوسال اخیر در حوزه کرونا از سوی ارتش هزینه شده است.

وی همچنین گفت:در این راستا ۱۲ بیمارستان دائمی در کشور راه‌اندازی شده است و ۱۳۰۰ تخت در سراسر کشور به واسطه خدمات ارتش اضافه شده است.

به گفته فرمانده دانشکده هوانیروز، ارتش در محروم ترین نقاط بیمارستان های صحرایی احداث کرده است.

وی در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص فعالیت های شاخص در حوزه محرومیت زدایی، توضیح داد: بیمارستانی در قم در مدت ۷ روز ساخته شد و ۲۴ هزار نفر ساعت در این مدت فعالیت انجام شده است. ۲ بیمارستان در سیستان، بیمارستان هایی در لاهیجان، تهران، گیلان، شهرکرد و اصفهان و ... از دیگر اقدامات شاخص ارتش است.

فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در توضیح بیمارستان احداثی ارتش در اصفهان گفت: در کنار اورژانس بیمارستان الزهرا قرار گرفته و دارای امکانات خوبی است. این بیمارستان ۸۰ تخت خواب دارد و حدود ۱۰ میلیارد تومان برای احداث آن هزینه شده است.

رحمانی با اشاره به تزریق ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط نیروهای ارتش، افزود: در این زمینه در کنار ساخت بیمارستان خدمات جنبی را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش به بیمارستان در حال احداث در نقطه صفر مرزی ایران در شهر راز و جرگلان در خراسان شمالی اشاره و اظهار کرد: این بیمارستان هفته دیگر به بهره برداری می‌رسد. همچنین در  روستاهای خاش آبرسانی انجام شده و در  پیک پنجم کرونا ارتش اقدامات ارزنده ای در سیستان داشت.

وی با بیان اینکه آبرسانی در شهرستان‌های خاش، زابل، خوزستان و … در دستور کار است، افزود: برخی از این پروژه‌ها اجرایی شده و برخی نیز در دست بهره برداری است.

رحمانی ادامه داد: اصحاب رسانه باید توجه بیشتری به اقدامات ارتش داشته باشند و زمان بیشتری را برای نشان دادن خدمات ارتش اختصاص دهند.

انتهای پیام

نظر شما