شناسهٔ خبر: 51054969 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک سیب و هویج

کیک هویج و سیب از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که می توانید در هر فصلی از سال بپزید و از خوردن آن لذت ببرید. این کیک ها را می توانید به صورت ساده و یا با خامه تهیه کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک هویج و سیب از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که می توانید در هر فصلی از سال بپزید و از خوردن آن لذت ببرید. این کیک ها را می توانید به صورت ساده و یا با خامه تهیه کنید.

طرز تهیه کاپ کیک سیب و هویج:

مواد لازم برای کاپ کیک سیب و هویج :

آرد      200 گرم
 روغن مایع      120 گرم
 تخم مرغ     2 عدد
 شکر      175 گرم
 مغز گردو      نصف لیوان
 دارچین      2 قاشق چایخوری
 هویج      200 گرم
 بکینگ پودر      1 قاشق چایخوری
نمک     یک چهارم قاشق چایخوری

 طرز تهیه کاپ کیک هویج و سیب:

برای تهیه ی کاپ کیک سیب و هویج، ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه ی سانتیگراد قرار بدهید. سپس روغن و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. اکنون گردوهای خرد شده و هویج های رنده شده را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.

باید آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و کم کم به مایه ی کیک اضافه کنید و به آرامی به یک سمت مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

داخل قالب های مافین را چرب کنید و تا نصفه ی قالب ها از مایه کیک بریزید. سپس در فر به مدت 30-40 دقیقه در دمای 180 درجه قرار بدهید.

مدت زمان پخت بسته به میزان گرما و درجه ی فر شما دارد. حتما آن را با خلال دندان تست کنید. پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس با خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید.

 نکاتی برای تهیه ی کیک سیب و هویج :

• برای پخت کاپ کیک باید تخم مرغ ها با محیط هم دما شوند.

• می توانید این کاپ کیک را ساده سرو کنید یا به جای خامه از عسل، پودر پسته و نارگیل و … استفاده کنید.

• آرد و بکینگ پودر شما باید تازه و مرغوب باشند.

• دقت کنید سیب و هویج نباید آبدار باشند و اگر آب انداختند آب آن را بگیرید.

برچسب‌ها:

نظر شما