شناسهٔ خبر: 51024701 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

سالاد لوبیا چشم بلبلی، پیش‌غذایی سرشار از ویتامین

اگر به دنبال رژیم غذایی کم‌کالری و سالم هستید و قصد کاهش وزن دارید، یکی از بهترین گزینه‌های پیشنهادی ما برای رژیم غذایی شما استفاده از سالاد لوبیا چشم بلبلی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، لوبیا چشم بلبلی یکی از پر خاصیت‌ترین لوبیاهایی است که می‌توانیم در غذاها از آن استفاده کنیم و از فواید بی‌شمارش بهره‌مند شویم. از جمله ویتامین‌های موجود در لوبیا چشم بلبلی ویتامین A و C است که می‌تواند برای پوست بسیار مفید باشد. با توجه به خواص بی‌شمار لوبیا چشم بلبلی پیشنهاد می‌کنیم از غذاهای حاوی این لوبیا مانند انواع دمی و سالاد لوبیا چشم بلبلی غافل نشوید. این سالاد روش تهیه راحتی دارد و برای انتخاب مواد سالاد هیچ محدودیتی وجود ندارد.

مواد لازم

  • لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه

  • ذرت ۱ عدد

  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد

  • فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد

  • پیاز کوچک ۱ عدد

  • جعفری تازه به مقدار لازم

  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری

  • آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری

  • رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی

طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی

مرحله اول

لوبیا چشم بلبلی را با دقت پاک و حدود ۸ ساعت خیس کنید. آب لوبیا را عوض کنید و لوبیا را به مدت دو ساعت بپزید تا آب آن کشیده شود (همیشه اجازه دهید تا آب حبوبات کشیده شود و به خوردش برود تا مواد مغذی آن حفظ شود. از آب‌کش کردن حبوبات پرهیز کنید.)

مرحله دوم

ذرت را از وسط دو نیم کنید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از پخت، ذرت را دان کنید. در مدتی که لوبیا و ذرت در حال پخته شدن هستند سایر مواد را به تدریج آماده کنید.

مرحله سوم

پیاز را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. جعفری را خرد کنید و در یخچال قرار دهید. داخل گوجه‌فرنگی را خالی کنید و بعد به شکل نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را هم نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم

پس از پخته و سرد شدن لوبیا تمام مواد را همراه ادویه و چاشنی‌ها با هم مخلوط کنید. سالاد لوبیا را در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود و پس از آن سالاد را سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی

  • این سالاد کاملا رژیمی است، ولی اگر دوست دارید می‌توانید آن را با انواع سس مثل سس مایونز یا هزار جزیره سرو کنید.

  • استفاده از برنج و سایر حبوبات پخته در این سالاد کم‌کالری می‌تواند آن را از نظر غذایی کامل‌تر کند.

  • استفاده از کنسرو ماهی یا انواع گوشت آب‌پز می‌تواند طعم سالاد لوبیا را بهتر کند.

منبع: مجله دلتا

برچسب‌ها:

نظر شما