به گزارش ایلنا، لوبیا چشم بلبلی یکی از پر خاصیتترین لوبیاهایی است که میتوانیم در غذاها از آن استفاده کنیم و از فواید بیشمارش بهرهمند شویم. از جمله ویتامینهای موجود در لوبیا چشم بلبلی ویتامین A و C است که میتواند برای پوست بسیار مفید باشد. با توجه به خواص بیشمار لوبیا چشم بلبلی پیشنهاد میکنیم از غذاهای حاوی این لوبیا مانند انواع دمی و سالاد لوبیا چشم بلبلی غافل نشوید. این سالاد روش تهیه راحتی دارد و برای انتخاب مواد سالاد هیچ محدودیتی وجود ندارد.
مواد لازم
-
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
-
ذرت ۱ عدد
-
گوجهفرنگی ۲ عدد
-
فلفل دلمهای کوچک ۱ عدد
-
پیاز کوچک ۱ عدد
-
جعفری تازه به مقدار لازم
-
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
-
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
-
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
-
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
-
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
مرحله اول
لوبیا چشم بلبلی را با دقت پاک و حدود ۸ ساعت خیس کنید. آب لوبیا را عوض کنید و لوبیا را به مدت دو ساعت بپزید تا آب آن کشیده شود (همیشه اجازه دهید تا آب حبوبات کشیده شود و به خوردش برود تا مواد مغذی آن حفظ شود. از آبکش کردن حبوبات پرهیز کنید.)
مرحله دوم
ذرت را از وسط دو نیم کنید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از پخت، ذرت را دان کنید. در مدتی که لوبیا و ذرت در حال پخته شدن هستند سایر مواد را به تدریج آماده کنید.
مرحله سوم
پیاز را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. جعفری را خرد کنید و در یخچال قرار دهید. داخل گوجهفرنگی را خالی کنید و بعد به شکل نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را هم نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم
پس از پخته و سرد شدن لوبیا تمام مواد را همراه ادویه و چاشنیها با هم مخلوط کنید. سالاد لوبیا را در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود و پس از آن سالاد را سرو کنید.
نکات کلیدی تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
-
این سالاد کاملا رژیمی است، ولی اگر دوست دارید میتوانید آن را با انواع سس مثل سس مایونز یا هزار جزیره سرو کنید.
-
استفاده از برنج و سایر حبوبات پخته در این سالاد کمکالری میتواند آن را از نظر غذایی کاملتر کند.
-
استفاده از کنسرو ماهی یا انواع گوشت آبپز میتواند طعم سالاد لوبیا را بهتر کند.
منبع: مجله دلتا
∎
نظر شما