شناسهٔ خبر: 5092755 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

امروز ؛ کرمان ميزبان بازي برگشت پلي آف فوتبال ليگ دسته اول کشور

صاحب‌خبر - کرمان / خبرگزاری صدا و سیما / ورزشی

بازی برگشت پلی آف لیگ دسته اول فوتبال کشور عصر امروز بین دو تیم صنعت مس کرمان و مس رفسنجان در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد.
بگزارش خبرگزاری صداوسیمادو تیم که در دیدار رفت خود در رفسنجان به تساوی بدون گل دست یافتند از ساعت 18 امروز با قضاوت محمد رضا اکبریان به میدان می روند و برنده این دو بازی برای صعود به لیگ برتر فوتبال کشور ، به مصاف تیم چهاردهم لیگ برتر در فصل جاری خواهد رفت.
کمک‌ داورهای این دیدار مهدی عالیقدر و هادی طوسی ، داور چهارم جواد محمدی و ناظر داوری حاتم‌ بک ‌پور خواهند بود .
بازی امروز ، که تماشای آن رایگان اعلام شده است ، روی کاغذ به نفع رفسنجانی هاست زیرا انها در صورت پیروزی و یا کسب تساوی یک بر یک یا بیشتر ، به لطف گل زده در خانه حریف از این مرحله صعود میکنند اما مس کرمان نیازمند پیروزی است.
هرچند فرصت میزبانی و نقش تاثیر گذار هواداران کرمانی،وزنه مس کرمان را نسبت به بازی رفت ، سنگین تر خواهد کرد .
در آستانه‌ی بازی حساس برگشت پلی‌آف مس کرمان و مس رفسنجان، سرمربی تیم فوتبال مس کرمان معتقد است تیمش در این بازی باید با توانی دو چندان در زمین حاضر شود.
اکبر میثاقیان با اشاره به بازی رفت دو تیم موقعیت‌های گلزنی تیمش را بیشتر دانست و گفت: هر دو تیم فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتند و شانس‌های گلزنی خوبی را هم به دست آوردند اما موقعیت‌های ما زهردارتر بود.
سرمربی مس کرمان با بیان اینکه نباید فریب تساوی در این بازی را بخوریم ، افزود: این تساوی به نفع رفسنجانیها بود و اگر در زمین خودمان از آن‌ها گل بخوریم کار برای ما سخت می‌شود.
وی با انتقاد از کیفیت نامناسب زمین چمن ورزشگاه تختی رفسنجان گفت زمین ورزشگاه باهنر کرمان برای انجام فوتبال زیبا ؛ مناسب‌تر است و ما برای پیروزی به میدان می‌رویم.
وی مس رفسنجان را تیم خوبی دانست و تاکید کرد: فکر می‌کنم نخستین بار است که دو تیم از یک استان در مرحله پلی آف حضور دارند و به همین دلیل این بازی از جذابیت بالایی برخوردار است
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان هم تیم خود و مس کرمان را از یک خانواده دانست و افزود: هر تیمی که آمادگی بیشتری داشته باشد، برنده بازی خواهد بود.
وینگو بگوویچ افزود تمام تلاشمان را می کنیم که به لیگ برتر صعود کنیم و دل مردم رفسنجان را شاد کنیم هر چند که صعود هر کدام از دو تیم برای همه مردم استان شادی آور است.
بگوویچ با اشاره به عملکرد بازیکنانش در نیم فصل نخست، گفت : در لیگ امسال شروع خوبی داشتیم اما در نیم فصل دوم نتوانستیم عملکرد خوبمان را ادامه دهیم ، البته داوری ها هم به تیم ما ضربه زد و تاثیر منفی بر تیم ما گذاشت .
0002