عباس احمدی مدیر امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مسئله محور شدن پایان نامهها گفت: مسئله محور شدن پایان نامهها اتفاق خوبی برای دانشگاهها خواهد بود.
او افزود: در ابتدا باید دید که چه میزان مسئله در کشور وجود دارد تا متناسب با تعداد آنها از دانشجویان تحصیلات تکمیلی یعنی ارشد و دکتری درخواست کنیم که به نوشتن پایان نامه مرتبط با مشکلات جامعه اقدام کنند.
احمدی گفت: مسئله محور شدن پایان نامهها هدف ایده آلی است که به نفع دانشگاهها خواهد بود و از گذشتههای دور به دنبال تحقق این موضوع بوده ایم.
مدیر امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: شاید نتوان همه پایان نامهها را در بدو ورود مسئله محور کرد، اما میتوان به تدریج مسائل موجود در کشور را شناسایی کرد تا دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری متناسب با آنها به نوشتن پایان نامه اقدام کنند به اینصورت باعث کاهش مشکلات جامعه شوند.
احمدی درباره ارزیابی وضعیت پایان نامههای دانشجویی گفت: از آنجایی که دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سطح کشور معتبر است؛ بنابراین از لحاظ علمی تمامی فعالیتها به خوبی انجام میشوند و برخیها هم از نظر تئوری جایگاه بالایی دارند.
برخی از پایان نامههای دانشجویی کاربردی هستند
او افزود: برخی از پایان نامههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عنوان کاربردی شناخته میشوند؛ چرا که جزو دانشگاههای فنی هستیم و دانشجویان به مسائل کاربردی میپردازند و در این زمینه فعالیت و تمرکز میکنند، یعنی ترکیب و تلفیقی از مسائل تئوری و کاربردی در پایان نامهها نشان داده میشود؛ بنابراین باید کاری کنیم تا مسائل کشور سوژه رسیدگی دانشجویان در قالب پایان نامه شوند و دانشگاههای معتبر دنیا هم در قالب پایان نامه نویسی کم و بیش همانند ما عمل میکنند.
مدیر امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیردرباره نظارت دستگاههای دولتی و استادان بر مسئله محور شدن پایان نامههای دانشگاهی گفت: استادان و دانشجویان هر دو باید در زمینه مسئله محور شدن پایان نامهها تلاش کنند و برخی استادان پیگیر این موضوع هستند و دانشجویان هم بنا بر دلایلی و البته شاید به علت شیوع ویروس کرونا اهتمام ویژهای به هدفمند شدن پایان نامهها نداشته باشند و در مقابل گاهی اوقات دانشجویان در این زمینه عملکرد خوبی از خود به نمایش میگذارند، ولی بعضی از استادان با توجه به شرایط گوناگون نمیتوانند پیگیر جدی داشته باشند.
احمدی افزود: ویروس کرونا باعث آسیب جدی به فعالیتهای پژوهشی دانشگاهها شده است و هماهنگی و ارتباطات دو سویه و چهره به چهره استادان و دانشجویان را بعد از شیوع این بیماری دچار اختلال کرده است.
مدیر امور آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیرگفت: با توجه به کاهش آمارهای مبتلایان یا فوتیهای کرونایی و ورود تهران به شرایط زرد و نزدیک شدن به واکسیناسیون ۸۰ درصدی جامعه امیدواریم که فعالیتهای پژوهشی تا حدودی وضعیت بهتری پیدا کنند و دیگر در این مسئله مشکل نداشته باشیم.
بیشتر بخوانید
- لزوم شکل گیری سیستم یک پارچه برای جلوگیری از جعل مدارک دانشگاهی
- زمان ثبت نام آزمونهای ورودی به دانشگاهها در سال ۱۴۰۱ اعلام شد
انتهای پیام/
نظر شما