به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، اتاق فکر شاهد و ایثارگر وزارت علوم در راستای استفاده از خرد جمعی و خدمترسانی بهتر به جامعه ایثارگران دانشگاهی بهعنوان اولین اتاق فکر، نخستین جلسه خود را به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) برگزار کرد.
محمدعلی نوده، رئیس اتاق فکر ایثارگران وزارت علوم در این خصوص گفت: این اتاق فکر برای اولین بار در وزارت علوم تشکیل میشود و هدف از تشکیل آن ترویج روحیه، فرهنگ ایثارگری و ارائه خدمات بهتر به ایثارگران آموزش عالی بهعنوان اهداف کلان و اصلی این وزارت است.
وی افزود: در حال حاضر اعضای هیئت علمی و کارمندان آموزش عالی ایثارگر ۲ گروه از اعضای ثابت دانشگاهها هستند که مغفول ماندهاند و در ساختار رسمی هماکنون شاهد فعالیت ادارات کل شاهد و ایثارگر مراکز آموزشی است که در اختیار دانشجویان قرار دارد.
نوده ادامه داد: با توجه به اینکه وزیر علوم از جامعه ایثارگران است، تاکید دارد قوانین و مقرراتی که در عرصه خدماترسانی به آنها وجود دارد به نحو شایانی در جامعه علمی کشور نیز اعمال شود.
وی افزود: در همین راستا چارت سازمانی اداره امور ایثارگران وزارت علوم را طراحی شده که در این جلسه پس از موافقت اعضا برای تصویب به استحضار وزیر علوم میرسد و پس از تصویب نهایی به دانشگاهها ابلاغ میشود.
رئیس اتاق فکر امور ایثارگران وزارت علوم با اشاره به جایگاه این اداره اظهار کرد: از نظر سازمانی جایگاه اداره امور ایثارگران بهصورت مستقیم زیر نظر وزیر علوم قرار دارد.
صباغ عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و دبیر اتاق فکر ایثارگران وزارت علوم نیز با اشاره به ترویج روحیه ایثارگری در بین مسئولان کشور بیان کرد: بحث تهیه اساسنامهای که در تمامی ادارات کارساز باشد، مطرح است و باید در جلسات مورد بررسی قرار داده شود.
در ادامه، اعضا حاضر در جلسه در رابطه با ساختار مشاور وزیر و اداره امور ایثارگران به بحث و بررسی پرداختند و پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح کردند.
شایان ذکر است که اعضای اتاق فکر اداره امور ایثارگران وزارت علوم، همگی از اعضای هیئت علمی و کارکنان با تجربه دانشگاهها، ستاد وزارت عتف و دارای تحصیلات تکمیلی هستند.
انتهای پیام/۱۱۰/