محمدمهدی فروردین در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، با انتقاد از روند انعقاد قراردادهای خارجی در فوتبال کشور و پرداخت جریمههای میلیاردی از بیتالمال و مشکلاتی که برای باشگاه پرسپولیس به وجود آمده است، گفت: در بحث باشگاه پرسپولیس که شاهدیم بدهی به کالدرون از صندوق کارآفرینی امید گرفته شده، متأسفانه باید بگویم با وجود اینکه پرسپولیس طی سالهای اخیر یک باشگاه پول سازی بوده ولی مدیران باشگاه، اعم از متولیان اصلی فوتبال تا مدیران رده پایین تر در باشگاه زیان ده بودند.
نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند، قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نحوه عقد قرارداد با مربیان و بازیکنان خارجی دردی کهنه برای فوتبال کشور است، افزود: از روزی که وارد مجلس شدیم، پیگیر تصویب قانون نظام جامع باشگاهداری بودیم ولی با وجود وعدههای دولت به ویژه وزیر سابق ورزش، هنوز لایحه نظام جامع باشگاهداری به مجلس ارائه نشده است و در زمینه خصوصی سازی این دو باشگاه بزرگ نیز اقدامی نشد. در حالیکه فردی برای تأسیس یک گلخانه انواع استعلامها و سلسله مراتب را باید پشت سر بگذارد، شاهدیم برای مدیریت یک باشگاه پرطرفدار فردی بدون هیچ استعلامی، مدیری به این باشگاههای پرطرفدار میآید، خود را مطرح و دست آخر بدون هیچ پیگرد و پاسخگویی باشگاه را با انباشت بدهی به حال خود رها میکند.
رئیس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس با انتقاد از بیعملی مدیران ورزشی و فوتبالی به وعدههای خود به ویژه در حوزه دیپلماسی ورزشی، گفت: پرسپولیس درآمد بسیاری خوبی از صعود خود به فینال آسیا داشته ولی به دلیل دیپلماسی ضعیف ورزشی این پولها توسط AFC بلوکه شده، اگر این پولها آزاد شود این باشگاه بزرگ محتاج هیچ صندوق یا منبع مالی نخواهد بود. در فوتبال را یک بار برای همیشه باید به روی غیرفوتبالیها بست و این اجازه به هر کسی داده نشود تا بتواند با احساسات هواداران بازی کند. تا زمانی که بخواهیم به صورت سنتی تیمداری کنیم وضعیت فوتبال ما به همین شکل خواهد بود و شاهد انباشت مشکلات در این باشگاهها هستیم.
بیشتر بخوانید؛
واکنش کالدرون به باز نشدن پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس+عکس
توضیحات باشگاه پرسپولیس درباره کارگزار و تبلیغات محیطی
این نماینده مردم در مجلس با تأکید مجدد بر ضرورت تصویب لایحه نظام جامع باشگاهداری، عنوان کرد: وقتی قانون بر باشگاهداری در کشور حاکم باشد، باشگاهها برای خود منابع مالی پایدار از قبیل تبلیغات محیطی دور زمین، حق پخش تلویزیونی و مباحث اسپانسری تعریف میکنند ولی در مقطع کنونی فقط پیش از گرفتن مسئولیت شعار میدهیم و این روند از سطح اول مدیریت در فوتبال تا بدنه مدیریتی باشگاهها حاکم است.
رئیس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس درباره پرداخت بدهی پرسپولیس از صندوق کارآفرینی امید، گفت: نتایج پرسپولیس طی سالهای اخیر سودآوری خوبی برای باشگاه داشته است اما دیپلماسی ضعیف ورزشی باعث بلوکه شدن این پولها در AFC شده است؛ چرا باید تیمی که ۲ بار به فینال جام باشگاههای آسیا صعود کرده و طی سالهای اخیر ۴ مرتبه به نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا رسیده است، امروز قادر به پرداخت بدهی خود نباشد. اگر پولهای بلوکه شده پرسپولیس آزاد میشد، این باشگاه بزرگ به هیچ عنوان محتاج صندوق کارآفرینی امید و سایر منابع مالی نبود بلکه میتوانست به خوبی خود را اداره کند ولی مدیریت و دیپلماسی ضعیف با وجود وعدههای داده شده از سوی مدیران فوتبالی، این تیم را امروز دچار مشکل کرده است.
انتهای پیام/۴۰۵۷/