شناسهٔ خبر: 50717367 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

بادمجان کباب گیلانی، غذای شیک و مجلسی و سنتی شمال کشور است که طرفداران زیادی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، بادمجان کباب گیلانی یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار شمال کشور به خصوص استان گیلان است. بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر را با گردو آسیاب شده، جعفری، رب انار و ... متناسب با ذائقه شخصی پر میکنند و به عنوان وعده غذایی ناهار با برنج یا کته و به عنوان وعده غذایی شام با نان میل مینمایند. در ادامه مقاله دو روش پخت متفاوت بادمجان کباب را با شما در میان میگذاریم.

مواد لازم بادمجان کباب

برای 4 نفر

زمان آماده سازی 20  دقیقه

زمان پخت 120 دقیقه

  گردو     1 پیمانه
 پیاز     1 عدد
 بادمجان     5 عدد
 رب انار ترش     2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی      2 قاشق غذاخوری
 سیر     2 حبه
 نمک فلفل زردچوبه     مقدار کافی
جعفری     3 قاشق غذاخوری
روغن مایع     مقدار کافی

طرز تهیه بادمجان کباب

بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. گرفتن سر بادمجان کاملا اختیاری است.

وسط بادمجان را از بالا به پایین با 2 سانتی متر فاصله از هر طرف با چاقو برش بزنید و داخل شکم بادمجان را با قاشقی کوچک خالی کنید و تخم هایش را در آورید.

بادمجان را به مدت یک ساعت در کاسه آب نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود سپس شسته و خشک کنید.

بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط سرخ کنید.

اگر میخواهید غذایتان رژیمی شود میتوانید بادمجان را روس شلعه پخش کن یا داخل فر کباب کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.

2 حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

1 پیمانه گردو آسیاب شده را به مواد اضافه کرده تفت دهید تا رنگ گردو تغییر کند.

رب انار ترش یا رب آلوچه را به همراه جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

مایه داخل بادمجان شکم پر را کنار بگذارید تا سرد شوند.

در صورت تمایل میتوانید پس از تفت دادن گردو ، گوجه خرد شده به مواد داخل بادمجان اضافه کنید و بعد از این که آبش کشیده شد، بقیه مواد را به تابه بیفزایید.

داخل شکم بادمجان ها را پر کنید و و تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شده و بادمجان ها را داخل تابه بگذارید و نصف استکان آب به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید آب تابه بخار شود و بادمجانها مزه بگیرند.

روی بادمجان کباب گیلانی را میتوانید با دانه انار و گردو تزئین کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما