شناسهٔ خبر: 50663599 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

آمادگی آذربایجان برای عادی سازی روابط با ارمنستان

آذربایجان با در نظر گرفتن حذف واقعیت اشغال خاک این کشور، آماده عادی سازی روابط با ارمنستان بر اساس رعایت دقیق اصول قانون بین المللی به ویژه در مورد حاکمیت، تمامیت ارضی و ثبات مرز‌های بین المللی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش تابناک به نقل از آرتی، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان خبر داد که باکو آماده عادی سازی روابط با ارمنستان است و اجرای توافق‌های سه جانبه در خصوص قره باغ را ضروری می‌داند.

 در بیانیه امروز (دوشنبه) این وزارتخانه آمده است: «اساس استراتژی چشم انداز بلندمدت آذربایجان بر محور تضمین صلح پایدار، توسعه و پیشرفت است. آذربایجان با در نظر گرفتن حذف واقعیت اشغال خاک این کشور، آماده عادی سازی روابط با ارمنستان بر اساس رعایت دقیق اصول قانون بین المللی به ویژه در مورد حاکمیت، تمامیت ارضی و ثبات مرز‌های بین المللی است».

وزارت امور خارجه آذربایجان در این بیانیه، تحقق اجرای کامل مفاد بیانیه‌های سه جانبه را که سران آذربایجان، ارمنستان و روسیه در ۹ نوامبر ۲۰۲۰ و ۱۱ ژوئن گذشته برای تضمین صلح و امنیت در مرحله کنونی امضا کردند را مهم دانست.

در این بیانیه تأکید شد: «آذربایجان انتظار دارد که ارمنستان به اقداماتی که در این راستا برداشته است، پاسخ عینی بدهد».