شناسهٔ خبر: 5065095 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

پادشاه عربستان به «کمپ‌دیوید» نرفت/ ولیعهد سعودی عازم آمریکا شد

ولیعهد عربستان به جای پادشاه این کشور برای شرکت در کنفرانس کمپ‌دیوید در راس هیات سعودی عازم آمریکا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا به نقل از العالم، ملک سلمان پادشاه عربستان سعودی رسما اعلام کرد که در کنفرانس کمپ‌دیوید شرکت نمی کند.

شبکه العربیه به نقل از وزیر امور خارجه عربستان گزارش داد که پادشاه عربستان «محمد بن نایف» ولیعهد این کشور را مامور کرد که در راس هیات سعودی در این کنفرانس شر کت کند.

بر اساس این گزارش، ولیعهد عربستان نیز امشب در راس هیات بلندپایه سعودی عازم آمریکا شد. همزمانی برگزاری کنفرانس کمپ‌دیوید با آتش‌بس در یمن دلیل عدم حضور ملک سلمان پادشاه عربستان در این کنفرانس اعلام شده است.

پیشتر منابع رسانه‌ای خبر داده بودند که احتمال دارد پادشاه عربستان با لغو سفر خود به آمریکا در نشست کمپ دیوید با حضور سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و رئیس جمهور آمریکا سرباز زند.