شناسهٔ خبر: 50597717 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

روایت ایمنا از هفته چهارم لیگ برتر، جام خلیج فارس

لحظه به لحظه با شهرآورد اصفهان/ از اخراج علی محمدی تا باران شدید در فولاد شهر

ذوب آهن و سپاهان در هفته چهارم لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفته اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایمنا، تیم‌های ذوب آهن و سپاهان از ساعت ۱۸ امروز جمعه - ۱۴ آبان ماه - در ورزشگاه فولاد شهر به مصاف یکدیگر رفته‌اند. دو تیم در شرایطی با یکدیگر رقابت دارند که شهرآورد اصفهان همواره جز بازی‌های مهم دو تیم محسوب می‌شود.

لحظه به لحظه با روایت ایمنا از اتفاقات ورزشگاه فولادشهر در این نبرد حساس همراه باشید:

*مهدی تارتار سرمربی گاندوها به دلیل سرما خوردگی بازی را از کنار زمین و با وضعیت نشسته روی صندلی دنبال می‌کند.

*سجاد جعفری هافبک ذوب آهن که در دیدار گذشته برابر استقلال از ناحیه صورت و ابرو دچار مصدومیت شده بود در این دیدار با هدبند و محافظ صورت بازی را دنبال می‌کند.

*محمد قریشی مدافع ذوب آهن اوت دستی را به سبک نادر محمدی بازیکن پیکان انداخت و به نظر می‌رسد عامل اصلی پرتاب اوت به این سبک تنها سرمربی تیم مهدی تارتار باشد.

*شهریار مغانلو پس از دومین بار مصدومیت در جریان بازی لحظاتی را از بازی خارج شد و پس از استعلام وضعیت وی از سوی کادر فنی دوباره به بازی برگشت.

*پس از مهار توپ از سوی کریستوفر کنت گلر سپاهان که داخل یا بیرون بودن آن مشکوک بود با اعتراض شدید نیمکت ذوب آهن همراه شد.

*از دقیقه ۵۰ به بعد باران شدیدی در ورزشگاه شروع به باریدن گرفت.

*پس از گلزنی سجاد دانایی مدافع ذوب آهن در حالی که او نمی‌دانست کادر فنی قصد تعویض اش را دارد مشغول خوشحالی پس از گل بود. پس از دقایقی دانایی به سرعت تعویض شد و به نظر می‌رسید از این تعویض متعجب شده بود.

*جلال الدین علی محمدی پس از اخراج از سوی داور به مهدی تارتار و برخی افراد کادر فنی ذوب آهن حمله ور شد. اما با وساطت طرفین ماجرا حل و فصل شد.

* هنگام تعویض خلعتبری به جای مغانلو، مهاجم سپاهان قصد نداشت از بازی خارج شود که پس از واکنش شدید محرم نوید کیا از بازی خارج شد.