شناسهٔ خبر: 50566333 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان:

برخی از ترسیم‌ها از سیستان‌وبلوچستان خلاف واقع است

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: برخی از ترسیم‌ها از سیستان‌وبلوچستان، خلاف واقع و در نتیجه فاصله طولانی نسبت به این منطقه و شناخت نامناسب ایجاد می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا- آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و هیئت همراه ضمن ابراز خیرمقدم، با بیان این که نام‌گذاری استان به عنوان پایتخت وحدت کشور، دقیق و بر اساس واقعیت صورت پذیرفته است، اظهار داشت: رفت و آمدها به استان و شناخت علما و نخبگان از یکدیگر، می‌تواند ذهنیت‌های غلط را زدوده و مانع سوء استفاده دشمنان شود.

این استاد درس خارج حوزه علمیه رابطه میان شیعه و اهل سنت را عاطفی و استوار توصیف کرد و ابراز داشت: صبوری، مهربانی، مهمان‌نوازی و همراهی با نظام از خصلت‌های مردم استان است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان‌وبلوچستان با اشاره به آرامش استان در دوره‌هایی که نقاط مختلف کشور درگیر ناآرامی بود، خاطرنشان کرد: در قضیه شمسر سراوان، دشمن قصد ایجاد آشوب در سراوان و گسترش آن به استان و کل کشور را داشت ولی با هوشیاری مردم سراوان، زمینه‌ای که برای بروز بحران فراهم شده بود در همان سراوان نابود و توطئه دشمن در نطفه خفه شد.

آیت‌الله محامی در ادامه با تاکید بر ضرورت ایفای نقش جدی‌تر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در استان سیستان‌وبلوچستان، حفظ وحدت موجود و ترویج آن به سایر نقاط کشور و دنیا را یکی از اقدامات مهم این مجمع برشمرد و افزود: رشد کیفی و کمی آموزش؛ تاسیس مرکز علمی تلفیقی در حوزه‌های علمیه  و برقراری ارتباط و رفت‌وآمدهای رسمی و غیررسمی جمع‌های علما و دانشگاهی داخل و خارج کشور به استان از ملزومات این امر است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، اهداف سفر را رسیدگی به دانشگاه امور مذاهب اسلامی واحد زاهدان و ایجاد زمینه برای رفت‌وآمدهای تقریبی عنوان کرد و ادامه داد: سرمایه‌گذاری 40 ساله در استان سیستان‌وبلوچستان برای رفع فقر کافی نبوده و یکی از ابعاد فقر در استان، ضعف در منابع انسانی است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن تاکید بر تقویت و تربیت منابع انسانی، توسعه دانشگاه تقریب مذاهب اسلامی را یکی از ملزومات این امر دانست و بیان داشت: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل تمدن نوین اسلامی جز با همکاری شیعه و اهل سنت محقق نمی شود.

وی تربیت دانشجویانی از کشورهای مختلف در ایران با نگاه تقریبی و سپس حضور آنها در نقاط مختلف دنیا را فرصت خوبی برای تقویت وحدت عنوان کرد و گفت: تبدیل نگاه سلبی به ایجابی؛ تقویت مشارکت اهل سنت در سرنوشت استان؛ ایجاد زیرساخت دانشی، مدیریتی و اقتصادی با راه‌اندازی رشته‌های دانشگاهی مرتبط و موردنیاز، تسهیل ورود سرمایه به استان و تغییر نوع تعامل با سرمایه‌گذاران محقق خواهد شد.

انتهای پیام

نظر شما