به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مسئلهای از سوی مردم با عنوان توزیع هزار تن شکر در مازندران بین تعدادی از زنبورداران استان به دلیل اینکه این شکر نامرغوب شده بود و به دلیل نگهداری نادرست در انبار از چرخه مصرف انسانی خارج شد، به این رسانه گزارش شد و این مسئله گلایههای را نیز به همراه داشته است.
برای پیگیری این مسئله به سراغ سیدمحییالدین میرمحمدی مسؤول اتحادیه زنبورداران مازندران رفتیم که گفتوگو با خبرنگار فارس، درباره توزیع شکرهای نامرغوب در استان، اظهار کرد: به هیچ وجه این موضوع صحت ندارد.
وی با اعلام اینکه هزار تن شکر در مازندران توزیع کردیم، افزود: شکر را در اختیار تعاونیها قرار دادیم و از این کانال توزیع شده است و اگر گلایههایی از این بابت وجود داشت به ما اطلاع میدادند.
محمد روحالله تبار مسؤول اتحادیه زنبور داران بابل درباره توزیع شکرهای نامرغوب بین زنبورداران این شهرستان،گفت: این موضوع صحت ندارد، ممکن است برخی از اتحادیهها بخواهند خودشان را تافته جدا بافته از استان بدانند اما محصولی که در اختیار ما قرار گرفته سالم بوده و داری تاریخ مصرف و گلایهمندی از این بابت وجود نداشت.
محسن شکوهی مسؤول اتحادیه زنبورداران آمل درباره نامرغوب بودن شکرهای توزیع شده در شهرستان آمل،اظهار کرد: درصد رطوبت شکر بالا هست.
وی در ارتباط با تایید محصولات توسط میرمحمدی مسؤول اتحادیه زنبورداران بیان کرد: مشکل چندان چشمگیر نیست اما بخشی از شکر به دلیل قرار گرفتن در انبار به صورت کلوخ درآمده است.
شکوهی با اعلام اینکه در بابل کامیون حامل شکر را برگشت دادند، افزود:گلایه ما این است که انبارهای ذخیره تبدیل به محل درآمد پنهان برای این شرکتها شده به این صورت که شکر را قیمت پائین خریداری کرده و به مدت یکسال در انبار نگهداری کردند و پس از گرانی کالا را در اختیار مصرف کنندگان قرار دادند.
وی اضافه کرد: شکر کیلویی ۶ هزار تومان سال گذشته را در حال حاضر ۱۱ هزار تومان در اختیار زنبورداران قرار میدهند و از طرفی در انبار به صورت نامناسب نگهداری کردند.
در ادامه حسینعلی قوانلو رئیس سازمان صمت مازندران در این زمینه اظهار کرد: از این مقداری که توزیع شده به نظرم مقدار بسیار کمی در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ به صورت کلوخ بوده است.
وی با اشاره به شرایط مرطوب هوای مازندران،گفت: در انبارهای استان به دلیل رطوبت بالا شکر به صورت کلوخ تبدیل میشود،شکرهای توزیع شده دارای تاریخ مصرف بوده است.
رئیس سازمان صمت مازندران خاطر نشان کرد: این موضوع در جلسه کمیسیون نظارت هم مطرح شده و چون برای توزیع خانوار بوده برای توزیع نیاز به مجوز داشتیم و مقرر شده که در اختیار زنبورداران قرار بگیرد و مشکل خاصی از این بابت وجود نداشت،مقداری رطوبت در شکر وجود داشت.
وی در پاسخ به این سوال که چرا شکر در انبار نگهداری میشود اما در اختیار مردم قرار نمیگیرد، افزود: شکرهای مرغوب توزیع میشود اما مقداری هم کلوخ داشت در اختیار زنبوردارن قرار گرفته است.
قوانلو اضافه کرد: شکرهای دریافتی از کارخانههای تولیدی مشکل نداشته اما در شرایط خاص انباردارای در استان به این وضعیت درآمده است.
انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ح