شناسهٔ خبر: 50413445 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

تصویب ساخت ۳۰۰۰ واحد مسکونی جدید در کرانه باختری به تعویق افتاد

در حالی که قرار بود شورای عالی شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) جلسه ویژه‌ای را برای تصویب ساخت بیش از ۳۰۰۰ واحد مسکونی جدید در شهرک‌های واقع در کرانه باختری اشغالی برگزار کند، با فشارهای آمریکا جلسه امروز لغو شد.

صاحب‌خبر -

به نقل از خبرگزاری "سما" فلسطین، شورای عالی شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در پی فشارهای آمریکا، جلسه امروز (چهارشنبه) خود برای تصویب ساخت بیش از ۳۰۰۰ واحد مسکونی جدید در شهرک‌های واقع در کرانه باختری اشغالی را لغو کرده و تصویب این طرح را به تعویق انداخت.

روزنامه "یسرائیل هیوم" نیز نوشت، تعویق جلسه امروز در پی فشارهای دولت آمریکا به تل‌آویو صورت گرفت، واشنگتن روز سه‌شنبه مخالفت خود را با توشعه شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری اعلام کرد.

قرار بود، شورای عالی برنامه‌ریزی ساخت شهرک‌های اسرائیلی امروز جلسه ویژه‌ای برای تصویب ساخت بیش از ۳۰۰۰ واحد مسکونی جدید در شهرک‌های واقع در کرانه باختری اشغالی برگزار کند.

از زمان ریاست جمهوری جو بایدن در آمریکا، این اولین اقدام برای ساخت واحدهای مسکونی جدید در شهرک‌های واقع در کرانه باختری محسوب می‌شود.

در پی انتقادهایی که در کابینه‌ نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد شهرک‌سازی‌ها مطرح هستند، او در تلاش برای برقراری آرامش و اجتناب از افزایش تنش‌ها در ائتلاف دولتی، با صدور دستورالعمل‌هایی اعضای حزب یمینا را به سکوت و خودداری از اظهارنظر درباره شرکای ائتلاف، کرانه باختری و شهرک‌سازی‌ها دعوت کرد.

در واقع بنت این دستورات را برای مهار تنش با شرکای خود در ائتلاف دولتی از دو حزب کار و مرتز که مخالف ساخت واحدهای جدید در کرانه باختری هستند صادر کرد.

مرکز رادیویی "کان" رژیم صهیونیستی اعلام کرد: واحدهای مسکونی جدیدی که تصویب خواهند شد و تعدادشان ۳۱۴۴ مورد است، در طرحی که کابینه اسرائیل پیشتر اعلام کرده بود، قرار دارند.

طبق گزارش کان، آخرین باری که ساخت‌وساز در شهرک‌ها تایید شد، ۹ ماه قبل و در دوره نخست وزیری بنیامین نتانیاهو در ژانویه گذشته بود.

آمریکا و اتحادیه اروپا در موضعگیری‌هایی رسمی با این اقدام کابینه بنت برای توسعه شهرک‌ها در کرانه باختری اشغالی مخالفت کردند.

در حالی که این طرح در شبکه‌های اجتماعی محکوم شد، کشورهای عربی نسبت به آن سکوت در پیش گرفته‌اند و تنها تشکیلات خودگردان فلسطین و اردن در بیانیه‌هایی این اقدام را محکوم کردند. ترکیه نیز در بیانیه‌ای هرگونه موافقت با ساخت واحدهای جدید در اراضی فلسطینی‌ها را محکوم کرد، به دنبال آن اتحادیه عرب نیز تنها بیانیه‌ای در محکومیت این حرکت صادر کرد./ ایسنا

نظر شما