به گزارش ایرنا، فیروز کریمی عصر روز شنبه در نشست خبری پیش از بازی با ذوب آهن اصفهان افزود: از ذوب آهن شناخت دارم و سعی داریم با کسب سه امتیاز این مسابقه اصفهان را ترک کنیم.
وی با اشاره به مصدومان و محرومان تیمش افزود: در بازی فردا احد آهی مصدوم و مازیار زارع و عزیز معبودی محرم هستند.
کریمی با اشاره به برگزاری نامناسب لیگ برتر امسال گفت: لیگ امسال خوب و مدون برگزار نشد و در چهار مرحله متوقف شد که این توقف گاهی به نفع بعضی از تیم ها و به ضرر شماری دیگر از تیم ها بود.
وی افزود: اوج ضعف برنامه ریزی در مسابقات لیگ برتر زمانی بود که مسابقات 50 روز تعطیل شد و ادامه مسابقات و اما و اگرها انجامید.
سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی افزود: فوتبالی که به اما و اگرها وصل شود وضعیت مطلوبی نخواهد داشت اما در کل سازمان لیگ برای برگزاری مسابقات زحمات بسیاری کشید.
وی با اشاره به خطر سقوط و ماندن تیم ملوان در لیگ برتر گفت: شرایط به گونه ای است که با توجه به میزبانی و مهمانی تیم ملوان وضعیت بهتری نسبت به دیگر تیم ها دارد.
در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس عصر یکشنبه تیم ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه فولاد شهر میزبان ملوان بندر انزلی است.
پ/8114/ 6022**1379
فیروز کریمی: با تمام قدرت به مصاف ذوب آهن می رویم
اصفهان - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی گفت: با تمام قدرت و توان به مصاف ذوب آهن اصفهان می رویم.
صاحبخبر -