سرویس جامعه جوان آنلاین: به نقل از ساینس دیلی، نتایج تحقیقات دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان میدهد توصیههای بهداشت عمومی فعلی که توصیه میکند کودکان بالای دو سال از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنند، ممکن است نیاز به تجدیدنظر داشته باشد.
در این مطالعه طی یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله به طور تصادفی به جای لبنیات معمولی، لبنیات کم چرب یا پرچرب دریافت کردند.
برای اولین بار، محققان چاقی، ترکیب بدن، فشارخون و نشانگرهای زیستی کودکان را به طور جامع اندازه گیری کردند تا اثرات مصرف لبنیات را بر آنها زیر نظر بگیرند.
پروفسور «ترز اوسالیوان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یافتهها تفاوت قابل توجهی بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان نداد.»
وی در ادامه افزود: «قبلا تصور میشد که کودکان خردسال به دلیل میزان کمتر چربیهای اشباع شده و چگالی کمتر انرژی بهتر است از محصولات لبنی کم چرب استفاده نمایند تا به نوبه خود به جلوگیری از چاقی و خطر مرتبط با بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.»
به گفته وی، «نتایج ما نشان میدهد که کودکان سالم میتوانند با خیال راحت محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثرات نامطلوب قلبی مصرف کنند.»
با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، محققان اذعان دارند که تجدیدنظر در آینده در مورد دستورالعملهای رژیم غذایی باید توصیه کند که کودکان دو ساله و بالاتر میتوانند از لبنیات پرچرب یا کم چرب استفاده کنند.
در این مطالعه طی یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله به طور تصادفی به جای لبنیات معمولی، لبنیات کم چرب یا پرچرب دریافت کردند.
برای اولین بار، محققان چاقی، ترکیب بدن، فشارخون و نشانگرهای زیستی کودکان را به طور جامع اندازه گیری کردند تا اثرات مصرف لبنیات را بر آنها زیر نظر بگیرند.
پروفسور «ترز اوسالیوان»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یافتهها تفاوت قابل توجهی بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان نداد.»
وی در ادامه افزود: «قبلا تصور میشد که کودکان خردسال به دلیل میزان کمتر چربیهای اشباع شده و چگالی کمتر انرژی بهتر است از محصولات لبنی کم چرب استفاده نمایند تا به نوبه خود به جلوگیری از چاقی و خطر مرتبط با بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.»
به گفته وی، «نتایج ما نشان میدهد که کودکان سالم میتوانند با خیال راحت محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثرات نامطلوب قلبی مصرف کنند.»
با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، محققان اذعان دارند که تجدیدنظر در آینده در مورد دستورالعملهای رژیم غذایی باید توصیه کند که کودکان دو ساله و بالاتر میتوانند از لبنیات پرچرب یا کم چرب استفاده کنند.
نظر شما