به گزارش ایرنا، محسن فتحی روز جمعه در دیدار با اعضای کانون بازنشستگی کشوری کردستان اظهار داشت: خوشحالم که این اتفاق یعنی درخواست بنده و همراهی همکاران در مجلس شورای اسلامی از قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی برای در دستور کار قرار دادن لایحه دایمی کردن همسان سازی حقوق بازنشستگان مصادف با ماه مبارک ربیع الاول شده است.
وی با بیان اینکه، بنده سر سفره بازنشسته بزرگ شدهام و پدرم از جامعه بازنشستگان عزیز است یادآور شد: دغدغه و مسایل پیش روی شما عزیزان را به خوبی میدانم و وظیفه خود میدانم پیگیر مطالبات به حق شما باشم.
وی اضافه کرد: با تورم موجود در جامعه و با توجه به اینکه بازنشستگان دارای فرزند، نوه، داماد و عروس هستند و اگر حقوق دریافتی با هزینههای زندگی شان همخوانی نداشته باشد نه تنها خودشان بلکه افراد تحت تکفل آنان نیز دچار مشکل خواهند شد، لذا به نظر بنده بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان، سرو سامان گرفتن وضعیت فرزندان آنان نیز است.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با همراهی همکارانم در مجلس و دستور مساعد ریاست مجلس شورای اسلامی لایحه دایمی کردن همسان سازی حقوق بازنشستگان در آبان ماه در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.
فتحی افزود: این لایحه به صحن علنی مجلس می آید و با شناختی که از نمایندگان محترم مردم شریف ایران دارم قاطبه عزیزان نظرشان در این خصوص مثبت خواهد شد.
وی اضافه کرد: بازنشستگان ما در حال حاضر خواسته زیادی ندارند و صرفاً حقوقی می خواهند که معیشتشان را بچرخاند که با لایحه مربوطه، این قانون که در برنامه پنج ساله ششم و قوانین واسناد بالادستی نیز بر اجرای آن تاکید شده است، دائمی شود.
فتحی تاکید کرد: حرمت بازنشستگان بسیار واجب است و در جامعه ای که حرمت و احترام بزرگان آن حفظ نشود، ارزشها و هنجارهای آن جامعه از هم خواهد پاشید.
این نماینده مجلس گفت: جمعیت زیادی از بازنشستگان ما در ایام جنگ در جبهه حضور داشته اند و در سخت ترین شرایط این کشور،سنگر را خالی نکرده اند و از کیان، شرف و هویت ما با جان و مال حفاظت کرده اند،چطور می توانیم الان بنشینیم و آنان را در فشار و مضیقه ببینیم و اقدامی انجام ندهیم.
وی در بخشی از سخنان اظهار داشت: همکاران من در مجلس شورای اسلامی از ریاست قوه گرفته تا یکا یک نمایندگان بر احقاق حق وحقوق قانونی بازنشستگان تاکید دارند.
عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر گردیده مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی برای رایگان کردن هزینه دارو و بهبود وضعیت بیمه درمانی بازنشستگان آن سازمان در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ اختصاص پیدا کند.
وی افزود: برای بازنشستگان سایر ارگانها از جمله بازنشستگان کشوری نیز پس از بررسی و برآورد مالی و هماهنگی با صندوق های مربوطه در سال ۱۴۰۱ چنین اقدامی صورت می گیرد تا حوزه بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان نیز سر و سامانی بگیرد و بازنشستگان عزیز دغدغه ای براق درمان و هزینه های آن نداشته باشند.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تمامی روسای کمیسیون های مجلس نامه درخواست در دستور کار قرار دادن لایحه دائمی کردن همسان سازی حقوق بازنشستگان را امضا کرده اند و انشالله به تایید شورای محترم نگهبان هم خواهد رسید.
وی اظهار امیدواری کرد در جهت اجرای ماده ۳۰ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شاهد حفظ کرامت انسانی و بهبود سطح معیشتی بازنشستگان عزیز پس از سالها چشم انتظاری خواهیم بود.
۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب شرب سنندج پیش بینی شده است
فتحی در بخشی از سخنان به وضعیت آب شرب شهرستان سنندج اشاره کرد و گفت: قرارگاه خاتم پیمانکار انتقال آب سد آزاد به منظور مصرف آب شرب همشهریان عزیز سنندجی است که بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار جهت این موضوع پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سد قشلاق از لحاظ کیفی و کمی مشکلاتی برای آن پیش آمده است و آب شرب سنندج به دلیل طعم و بوی که دارد دچار نارضایتی در بین مردم شده است، تصمیم گرفته شد تا سامانه خط لوله انتقال آب از سد آزاد به تصفیه خانه سنندج در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: هشت کیلومتر خط انتقال لوله پیشرفت کرده و ۱۵ کیلومترهم آماده لوله گذاری شده است، و تنها چهار کیلومتر از خط انتقال لوله از سد آزاد به تصفیه خانه سنندج باقی مانده است که برآورد ما برای بهره برداری تا پایان خرداد ۱۴۰۱ است.
وی از شرکت تعاونی فراگیر ملی پیشکسوتان سنندج نیز حمایت کرد و چند پیشنهاد برای سرمایه گذاری آن شرکت در استان ارایه کرد.
مشاور استاندار کردستان در امور بازنشستگان در این نشست ضمن تشکر و قدردانی از نماینده مجلس گفت: قانون برنامه پنج ساله ششم در حال اتمام می باشد، انشاالله در این پنج ماه باقیمانده با تلاش و همراهی همکارانتان اقدام اساسی در مجلس برای بازنشستگان صورت گیرد.
همایون جنتی با بیان اینکه کار شما بازتاب بسیار خوبی در میان جامعه بزرگ بازنشستگان داشت، افزود: از جای جای ایران همکاران ما تماس میگیرند و از شما تشکر می کنند و خواستار دائمی شدن لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان و پیگیری شما هستند.
رییس مجمع کانونهای بازنشستگی کشوری استان کردستان خطاب به عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین موضوع و دغدغه بازنشستگان بعد از حقوق، بیمه تکمیلی درمان این عزیزان است، که از شما میخواهیم با توجه به اینکه در کمیسیون بهداشت و درمان نیز حضور دارید و تعهدات بیمه تکمیلی در حال حاضر پوشش هزینه این عزیزان را نمی دهد. پیگیر اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط دستگاههای اجرایی شوید تا بازنشستگان دستگاههای اجرایی نیز همانند شاغلین آن دستگاه تحت پوشش بیمه تکمیلی کامل و جامع قرار گیرند.
جنتی اضافه کرد: ماده ۱۱۲ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه در خصوص اعطای امتیازات حق منطقه جنگی صرفاً برای شاغلین ۶ استان منجمله استان کردستان اجرا شد، این در صورتی است که بازنشستگان در ایام جنگ خدمت کردهاند و درست نیست شامل آنان نشود.
بازنشستگی یک هزار و۷۴۱ نفر از فرهنگیان کردستان
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان کردستان نیز در این نشست ضمن تبریک ماه ربیع الاول و ارائه گزارشی از وضعیت صندوق بازنشستگی و فعالیتهای این صندوق با بیان اینکه روز به روز به جمعیت بازنشستگان افزوده میشود به طوری که فقط در مهرماه امسال یک هزار و ۷۴۱ نفر از فرهنگیان استان به بازنشستگان استان ملحق میشود افزود: این موضوع میطلبد تا اهمیت بیشتری به حوزه بازنشستگی و مسائل و مشکلات این عزیزان بدهیم.
محمد احمدی یکی از مهمترین خواسته بازنشستگان را اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و اختصاصی یک بیمه تکمیلی کامل از طریق دستگاههای اجرایی مربوطه بیان کرد.
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری در پایان خواستار حمایت و پشتیبانی نماینده سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی از فعالیتهای شرکت تعاونی فراگیر ملی پیشکسوتان سنندج شد.
در پایان این نشست لوح تقدیری از طرف مجمع کانونهای بازنشستگی کشوری استان کردستان بابت حمایتهای دکتر فتحی از بازنشستگان به ایشان اهدا گردید.
نظر شما