فریدون حسنوند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح جلسه امروز(سهشنبه 20 مهرماه) کمیسیون انرژی مجلس به حضور "محسن خجستهمهر" مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این کمیسیون اشاره کرد و گفت: بهدنبال انتصاب جدید مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و رویکردهای جدید مطرح شده در شرکت ملی نفت از ایشان به منظور ارائه برنامههای خود دعوت کردیم.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین موضوعاتی مانند افزایش تولید نفت، وضعیت شرکتهای عملیاتی، فروش نفت، نحوه سرمایهگذاری، دیپلماسی انرژی، ساماندهی منابع انسانی در شرکت نفت، دعوت از سرمایهگذاران داخلی و خارجی در حوزه نفت، شرکتهای عملیاتی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و اعضای کمیسیون و معاون وزیر نظرات و دیدگاههای خود را در این موارد مطرح کردند.
وی با بیان اینکه مباحث تخصصی دیگری نیز مطرح شد، توضیح داد: علاوهبر بحث درباره اینکه نیاز به تولید نفت چقدر است؟ بحثهایی نیز درباره میزان نیاز صنایع، نیروگاهها و مصارف خانگی به گاز صورت گرفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت در حوزههای مربوط به خود توضیحاتی ارائه کردند.
حسنوند اظهار کرد: همچنین تاکید بر این شد که با روشهای تشویقی و حمایتی، انگیزه را در نیروهای صنعت نفت بالا ببریم و کمیته ای شکل گرفته در معاونت امور انسانی وزارت نفت در این رابطه، مشکلات مرتبط با کارکنان را حل و ساماندهی کنند این در حالی است که کارکنان وزارت نفت به طرق مختلف با کمیسیون انرژی در تماس هستند.
به گفته این نماینده مجلس در این جلسه بحث مسئولیتهای اجتماعی شرکت ملی نفت نیز مطرح شد چراکه لازم است این شرکت مسئولیتهای خود را در مناطق نفتخیز و گازخیز به طور کامل انجام دهد.
حسنوند افزود: همچنین مقرر شد؛ دیدگاههای خود را در راستای تدوین قانون بودجه سال 1401 و برنامه توسعه با یکدیگر تطبیق داده تا بتوانیم یک قانون جامع و کاملی در حوزه نفت و گاز با همکاری مشترک ارائه دهیم.
یک هفته دیگر؛ درخصوص اعمال ماده ۲۳۴ در رابطه با برخی سوءمدیریتها در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس تصمیمگیری میشود
وی به دستور کار دیگر امروز کمیسیون متبوعش اشاره کرد و گفت: درخواست احمد مرادی نماینده بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجیآباد و خمیر و تعدادی از نمایندگان جهت اعمال ماده ۲۳۴ قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درخصوص "برخی سوءمدیریتها در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس" با حضور مدیران ذیربط وزارت نفت و وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی بررسی شد.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین گزارش نماینده درخواستکنندگان اعمال 234 قرائت شد و نمایندگان دستگاههای حاضر نیز توضیحاتی مطرح کردند و در نهایت مقرر شد؛ ظرف مدت یک هفته، جلسه دیگری برگزار شود و نقطه نظرات نماینده درخواستکنندگان اعمال ماده ۲۳۴ و دستگاهها شنیده و پس از آن گزارش نهایی تهیه و به صحن ارسال شود./
پایان پیام
∎