شناسهٔ خبر: 50100765 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تحویل ١۴٠٠ واحد مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلول

١۴٠٠ واحد مسکونی به همت ستاد اجرایی فرمان امام تحویل خانواده‌های دارای دو معلول شد.

صاحب‌خبر -
تحویل ١۴٠٠ واحد مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلولبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما این واحد‌های مسکونی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مسئولان ستاد اجرایی فرمان امام، به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح و در سه استان کردستان، کرمان و گیلان تحویل خانواده‌های هدف شد. 
 
رییس بنیاد برکت با اعلام اینکه سال گذشته تفاهمنامه ساخت ۳۵۰۰ واحدمسکونی برای خانواده‌های معلولین بین بنیادبرکت، سازمان بهزیستی و بنیادمسکن امضاشد، گفت: بعد از گذشت یک سال ١۴٠٠ واحد آماده و ٢١٠٠ واحد باقی نمانده نیز در مسیر ساخت است.
 
ساخت ۱۴۰۰ واحد مسکونی با سرمایه گذاری ۲۸ میلیارد تومانی
 
همچنین سید مصطفی سیدهاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام،  در مراسم اهدای نمادین کلید مسکن به خانواده‌های دارای دو معلول و به بالا گفت: ستاد اجرایی فرمان امام، ساخت ۳۵۰۰ منزل مسکونی برای این خانواده‌ها را متعهد، که ۱۴۰۰ واحد از این تعداد با سرمایه گذاری ۲۸ میلیارد تومانی تحویل شده است و مابقی سال آینده تحویل متقاضیان میشود. 
 
 وی افزود: برای ساخت ۳۵۰۰ واحد در مجموع ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و چنانچه هزینه قیمت تمام شده مسکن افزایش یاید، میزان اعتبار این طرح هم افزایش پیدا می‌کند.
 
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به اینکه ساخت منزل مسکونی برای خانواده‌های دارای دو معلول و به بالا در ۳۱ استان کشور در دست اجرا است، افزود: هر واحد مسکونی، حداقل ۷۰ متر و حداکثر ۹۰ متر است و به گونه‌ای طراحی شده که معلولان بتوانند به راحتی از امکانات آن استفاده کنند.
 
وی تاکید کرد: بیشترین میزان درخواست مسکن برای خانواده‌های دارای دو معلول و به بالا در استان‌های تهران، گیلان و کرمانشاه و کمترین میزان در استان‌های همدان و سمنان است.
 
هاشمی بابیان اینکه در تهران ۴۴۸ متقاضی مسکن دارای دو معلول و به بالا وجود داردافزود: این آمار در کرمانشاه ۴۲۸ خانواده، و در همدان و سمنان به ترتیب کمتر از ۱۰۰ و ۵۰ خانواده متقاضی است. 
 
وی در پایان افزود: ماموریت و وظیفه اصلی ستاد اجرایی فرمان امام، محرومیت زدایی و کمک محرومین و اشتغال زایی است و تا زمانی که محرومیت در کشور وجود دارد ستاد اجرایی فرمان امام کنار محرومان است.