به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سردار سید کمال هادیان فر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار برجسته بخش بخشودگی جرایم دوبرابری بود که با مساعدت نمایندگان و دولت اتفاق افتاد و تا پایان سال ۹۹ جرایم به اصل برگشت و هموطنان تا دی ماه وقت دارند تا این جرایمی که در حین رانندگی مرتکب شدند را پرداخت کنند.
وی افزود: در بحث شماره گذاری هنوز در مرحله پایلوت هستیم، مترصد این هستیم تا گره ها برطرف شوند تا ۲ مرکز شماره گذاری در تهران راه اندازی شوند و در این صورت درصد زیادی از مردم از این مراکز استقبال خواهند کرد.
سردار هادیان فر با بیان اینکه در بحث نوبت دهی اینترنتی بیش از ۵.۵ میلیون نوبت اینترنتی داریم، گفت: به دلیل تعطیلی کرونایی در کشور و رعایتپروتکل ها دو ماه و نیم مراکز تعطیل بودند.
وی با بیان اینکه با پیگیری از وزارت بهداشت مجوز فعالیت مراکز شماره گذاری اخذ شد، گفت: تا ۵۰ درصد مراکز کشور را باز کردیم و با توجه به زرد شدن شهرهای کشور، در شهرهایی که قرمز نیستند با تمام ظرفیت در حال ارائه خدمات در این حوزه هستیم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی بیان کرد: بحث کروکی الکترونیک در قم موفقیت آمیز اجرا شد، تفاهم نامه ای در این باره با بیمه مرکزی انعقاد کردیم و نزدیک به ۷ هزار کروکی الکترونیک در این استان کشیده شده و در مقابل کروکی کاغذی نداشتیم.
وی افزود: هدف ما این است که حداکثر تا سه ماه آینده با برطرف کردن نواقصمان در کل کشور کروکی الکترونیکی را با همکاری بیمه مرکزی راه اندازی کنیم.
سردار هادیان فر ادامه داد: سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان خسارت های ناشی از تصادفهای ساختگی توسط بیمه پرداخت می شود که با راه اندازی کروکی های الکترونیکی از انجام خسارات به بیمه جلوگیری خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تصادف داریم، گفت: تمام دارندگان وسیله نقلیه برای ترخیص لازم نیست تا ریالی برای جریمه پرداخت کنند و با پر کردن فرم تعهد ۱۸ ماه زمان دارند تا جرایم خود را پرداخت و وسیله نقلیه خود را ترخیص کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه نرخ پارکینگ ها به نرخ مصوب سال ۹۴ در حال محاسبه و اخذ از هموطنان است، گفت: خودرویی در پارکینگها نداریم که جریمه بالای ۷ الی ۸ میلیون داشته باشد.
انتهای پیام/