به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، علیرضا کاظمی اظهار داشت: سهم خیران در ساخت فضاهای آموزشی کشور درصد قابل توجهی است و به عبارتی در حال حاضر 30 درصد سرانه فضاهای آموزشی کشور مربوط به خیران است.
بیشتر بخوانید:
رتبه بندی معلمان با چه چالشهایی روبروست؟
اصل رتبه بندی معلمان سنجش صلاحیت علمی است نه مسائل معیشتی
وی گفت: 2000 کلاس درس در سیستان و بلوچستان در حال احداث است که 50 درصد آن توسط خیران ساخته میشود و امروز خوشبختانه به جز فضای آموزشی نگاه به کیفیت آموزشی نیز در خیران شکل گرفته است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: رتبه بندی معلمان از دغدغههای مهم دولت بوده و در حال حاضر در دستور کار است و مجلس نیز بحث رتبه بندی معلمان را با جدیت تمام در کمیسیون آموزش و تحقیقات دنبال میکند.
کاظمی در مورد آخرین وضعیت معلمان خرید خدمات، بیان کرد: معلمان خرید خدمات بخشی از کمبودهای آموزشی را پر میکنند و این خلا در مناطق محروم مثل شهرستان دشتیاری در جنوب سیستان و بلوچستان بیشتر است و طبیعتاً فلسفه معلمان خرید خدمات پر کردن خلاءهای آموزشی در مناطق محروم است.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: ما برای معلمان خرید خدمات حتماً باید تلاش کنیم تا توانمندی و شایستگی و مهارتهای لازم را فرا بگیرند. برای شهرستان دشتیاری تصمیم گرفتیم دورههای ویژهای برای این عزیزان و همه معلمان در نظر بگیریم و یک اعتبار مخصوص نیز برای تهیه تبلت برای دانشآموزان دشتیاری اختصاص دادیم.
انتهای پیام/
نظر شما