شناسهٔ خبر: 49999332 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

کارآفرینی با طعم عسل در لرستان+ فیلم

یک جوان لرستانی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به سراغ پرورش زنبور عسل رفت و توانست با تلاش و پشتکار تعداد کندو‌های خود را به یک هزار کلونی برساند.

صاحب‌خبر -

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، یک جوان لرستانی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به جای کار دولتی به سراغ علاقه اش که تولید عسل بود رفت.

او با تلاش و پشتکاری که داشت توانست تعداد کندوهای خود را از 50 به یک هزار کندو  برساند و سالانه حدود 30 تن عسل تولید کند.

به یمن پرورش این حشره سودمند، بیکاری در روستای کفراج شهرستان دلفان ریشه کن شده و بیشتر ساکنان آن به پرورش زنبور عسل مشغول هستند.

عسل تولیدی لرستان از کیفیت بالا و جایگاه جهانی برخوردار است و سالانه 2800 تن عسل در این استان تولید می شود.

<div id="video-display-embed-code_14863116"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.news/fa/news/play/embed/7920265/14863116?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/ 

نظر شما