شناسهٔ خبر: 4995730 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

احتمال آتش بس در یمن

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  ؛شبکه تلویزیونی الحدث  گزارش داد: عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان سعودی در این  نشست گفت: در مذاکرات فردا در پاریس با حضور وزرای امور خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس ، بحث های مفصل تری درباره يمن و مذاکرات هسته ای ایران و گروه پنج بعلاوه یک خواهیم داشت.

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا نیز در این نشست خبری گفت : باید راه حل مسالمت آمیز در یمن به دست آید و آتش بس هدف اصلی جامعه جهانی در این کشور است.

کری گفت: آمریکا همچنان نگران اوضاع یمن است و بر لزوم انتقال کمک های انسانی به این کشور بدون هیچ مانعی تاکید دارد.

جمهوری اسلامی ایران بارها از مجامع بین المللی خواسته است ضمن بررسی جنایت و نقض حقوق بشر سعودی ها در یمن ، آتش بس برای کمک رسانی به مردم يمن برقرار شود.