به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ادامه دیدارهای روز جمعه حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، حسین امیرعبداللهیان و خانم «نالدی پاندور» وزیر همکاری و روابط بینالملل آفریقای جنوبی در دیداری دوجانبه به گفتوگو در خصوص روابط دوجانبه پرداختند.
* هیچ مشکلی در روابط بین ایران و آفریقای جنوبی وجود ندارد
وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار ضمن تشکر از پیامهای تبریک رئیس جمهور و دولت آفریقای جنوبی به رئیس جمهور و وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، روابط دو کشور را بسیار خوب توصیف کرد و گفت که هیچ مشکلی در روابط بین ایران و آفریقای جنوبی وجود ندارد.
امیرعبداللهیان با اشاره سابقه حمایت دو کشور از یکدیگر در مجامع بینالمللی، نسبت به برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و آفریقای جنوبی اعلام آمادگی کرد.
* به مذاکرات بازمیگردیم، اما اقتصاد خود را به این مذاکرات گره نمیزنیم
وزیر امور خارجه کشورمان سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی را سیاستی عملگرایانه خواند و گفت: ایران به مذاکرات برجام بازمیگردد، اما اقتصاد خود را به این مذاکرات گره نمیزند و در صورتی که طرفهای مقابل به اجرای تعهدات خود بازگردند، ایران نیز چنین خواهد کرد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با رسانه ها در نیویورک با بیان اینکه در حال بررسی پرونده مذاکراتی وین هستیم و بزودی مذاکرات از سر گرفته خواهد شد، گفت: بر اساس رفتار عملی بایدن تصمیم میگیریم و پنجره فرصت برای همیشه باز نخواهد بود.
* خواهان رفع تحریمها علیه ایران هستیم
در این دیدار، وزیر خارجه آفریقای جنوبی نیز ضمن تبریک انتصاب امیرعبداللهیان، بر علاقه مندی کشورش به همکاری و گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.
خانم نالدی پاندور با بیان اینکه همکاریهای بسیار خوبی در حوزههای علمی و فناوری بین دو کشور شکل گرفته، گفت: در سفرش به ایران شاهد پیشرفتهای بسیار خوب ایران در زمینههای مختلف به خصوص حوزههای علنی و فناوری بوده است.
وی همکاری ها در حوزه معدن و همچنین در حوزه گردشگری را از دیگر زمینههای گسترش همکاری بین دو کشور برشمرد.
وزیر خارجه آفریقای جنوبی با بیان اینکه عمیقا آرزومند به نتیجه رسیدن مذاکرات وین است، گفت که این کشور خواهان رفع تحریمها علیه ایران است.
وی در پایان تصریح کرد که آفریقای جنوبی خواستار همکاریهای گستردهتر دوجانبه و همچنین تماسها بین مردم دو کشور و همکاری دوجانبه در مجامع بینالمللی است.
نظر شما