به گزارش ایلنا، کیک پاستا یکی از غذاهای لذیذ فست فودی می باشد که میان علاقه مندان به این غذا ها طرفداران زیادیدارد. این غذای لذیذ طرز تهیه آسانی دارد و شما می توانید به راحتی با این دستور آن را آماده کنید.
مواد لازم کیک پاستا
مواد لازم |
میزان لازم |
پاستا لوله ای |
1 بسته |
گوشت چرخ کرده |
250 گرم |
قارچ |
300 گرم |
فلفل دلمه ای |
1 عدد |
پیاز |
2 عدد |
سیر |
2 حبه |
پنیر پیتزا |
1 پیمانه سر پر |
پنیر پارمزان |
1/2 پیمانه |
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی |
3 عدد |
جعفری |
1 قاشق غذا خوری |
نمک٬فلفل٬آویشن٬پاپریکا٬ زردچوبه |
به میزان دلخواه |
طرز تهیه کیک پاستا
مرحله اول :
ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید سپس آن ها را بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب با حجم تمام مواد پیاز ها را سرخ کنید تا سبک شوند.
مرحله دوم :
دو حبه سیر را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و به سیر اضافه کنید. اگر علاقه ای به طعم سیر ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
مرحله سوم :
گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
مرحله چهارم :
ادویه های گفته شده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید شما می توانید از ادویه مخصوص لازانیا نیز در این مرحله استفاده کنید.
مرحله پنجم :
قارچ ها را نیز با دستمال نمدار تمیز کنید و با کمک چاقو پوست آن را بگیرید و به گوشت ها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ششم :
فلفل دلمه ای را نیز تمیز بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مواد پاستا اضفه کنید و تفت دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. شما می توانید قارچ و فلفل دلمه ای را حذف کنید این مواد فقط برای لذت بخش تر شدن طعم این کیک است.
مرحله هفتم :
رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید. جعفری را نیز پاک کرده ریز خرد کنید و به مواد لازانیا اضافه کنید.
مرحله هشتم :
گوجه فرنگی ها را شسته و ریز رنده کنید و به مواد پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه گرفته شود. ادویه مواد را چک کنید اگر چیزی کم داشت به آن اضافه کنید.
مرحله نهم :
داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته تا به جوش آید سپس کمی نمک داخل آب جوش ریخته و بعد پاستا لوله ای را ریخته به مدت 11 دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس آبکش کنید.
مرحله دهم :
یک قالب کمربندی را آماده کنید و با قلمو آشپزی خوب اطراف و کف قالب را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید باید به صورت فشرده پاستا را قرار دهید سپس مایه گوشتی را داخل لوله ها بریزید.
مرحله یازدهم :
پنیر پیتزا و پارمزان را روی کیک بریزید. شما می توانید از سس بشامل نیز د ر این مرحله استفاده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
مرحله دوازدهم :
کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید ، پس از اینکه پنیر ذوب شد از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید. میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود .
منبع:غذالند
∎
نظر شما