شناسهٔ خبر: 49663466 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

طرز تهیه کیک پاستا با گوشت و پنیر

کیک پاستا یکی از انواع غذاهای فست فودی لذیذ و خوشمزه می باشد که طرز تهیه آسانی دارد شما می توانید در ادامه طرز تهیه این غذا را بخوانید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، کیک پاستا یکی از غذاهای لذیذ فست فودی می باشد که میان علاقه مندان به این غذا ها طرفداران زیادیدارد. این غذای لذیذ طرز تهیه آسانی دارد و شما می توانید به راحتی با این دستور آن را آماده کنید. 

 

مواد لازم کیک پاستا 

 

مواد لازم

میزان لازم

پاستا لوله ای 

1 بسته

گوشت چرخ کرده 

250 گرم 

قارچ 

300 گرم

فلفل دلمه ای 

1 عدد

پیاز 

2 عدد

سیر 

2 حبه 

پنیر پیتزا

1 پیمانه سر پر 

پنیر پارمزان

1/2 پیمانه

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی 

3 عدد

جعفری 

1 قاشق غذا خوری

نمک٬فلفل٬آویشن٬پاپریکا٬ زردچوبه

به میزان دلخواه 

کیک پاستا

طرز تهیه کیک پاستا

مرحله اول : 

ابتدا پیاز ها را پوست بگیرید سپس آن ها را بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب با حجم تمام مواد پیاز ها را سرخ کنید تا سبک شوند. 

مرحله دوم : 

دو حبه سیر را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و به سیر اضافه کنید. اگر علاقه ای به طعم سیر ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید. 

مرحله سوم : 

گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. 

مرحله چهارم : 

ادویه های گفته شده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید شما می توانید از ادویه مخصوص لازانیا نیز در این مرحله استفاده کنید.

مرحله پنجم : 

قارچ ها را نیز با دستمال نمدار تمیز کنید و با کمک چاقو پوست آن را بگیرید و به گوشت ها اضافه کنید و تفت دهید. 

مرحله ششم : 

فلفل دلمه ای را نیز تمیز بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مواد پاستا اضفه کنید و تفت دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. شما می توانید قارچ و فلفل دلمه ای را حذف کنید این مواد فقط برای لذت بخش تر شدن طعم این کیک است. 

کیک لازانیا

مرحله هفتم :

رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید. جعفری را نیز پاک کرده ریز خرد کنید و به مواد لازانیا اضافه کنید.

مرحله هشتم : 

گوجه فرنگی ها را شسته و ریز رنده کنید و به مواد پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه گرفته شود. ادویه مواد را چک کنید اگر چیزی کم داشت به آن اضافه کنید. 

مرحله نهم : 

داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته تا به جوش آید سپس کمی نمک داخل آب جوش ریخته و بعد پاستا لوله ای را ریخته به مدت 11 دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس آبکش کنید.

مرحله دهم : 

یک قالب کمربندی را آماده کنید و با قلمو آشپزی خوب اطراف و کف قالب را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید باید به صورت فشرده پاستا را قرار دهید سپس مایه گوشتی را داخل لوله ها بریزید.

مرحله یازدهم : 

پنیر پیتزا و پارمزان را روی کیک بریزید. شما می توانید از سس بشامل نیز د ر این مرحله استفاده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. 

مرحله دوازدهم : 

کیک را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید ، پس از اینکه پنیر ذوب شد از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید. میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود .

منبع:غذالند

برچسب‌ها:

نظر شما