به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازمشرق، سیدحیدر محمدی، در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، اظهار داشت: در رابطه با واکسن مورد استفاده برای سنین زیر ۱۸ سال، واکسن سینوفارم توسط سه کشور مجوز مصرف اضطراری گرفته و اکنون در امارات، چین و بحرین مصرف میشود و در کشور ما هم مطالعات بالینی آن در حال انجام است.
وی افزود: اگر کمیته ملی واکسن، این مجوز را بدهد و معاونت بهداشت وزارت بهداشت در این باره اطلاع رسانی کند، این موضوع انجام میشود.
محمدی اضافه کرد: حدود ۵۸ میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور شده است که بخشی از آن واکسنهای سینوفارم و قابل استفاده برای سنین زیر ۱۸ سال است که همان واکسن سینوفارم بزرگسالان است.
وی گفت: تولید کننده واکسن کوبایی هم انستیتو پاستور است و در داخل کشور تولید میکند و بخشی از فناوری متعلق به کوبا است. با توجه به اینکه در کوبا مجوز صادر شده است، ما با مطالعه بالینی در کشورمان برای زیر ۱۸ سال میتوانیم مجوز را صادر کنیم.
محمدی افزود: میزان سرعت واکسیناسیون در کشورمان از ۱.۵ میلیون دوز در روز هم بیشتر شد و سرعت میزان تأمین واکسن هم افزایش یافته است.
مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو گفت: کسانی که دوز اول آنها اسپوتنیک و آسترازنکا بود نگران نباشند، زیرا هر دو نوع واکسنی که وارد شود، و وزارت بهداشت تأمین دوز دوم واکسنها را پیش بینی میکند.
محمدی افزود: بخشی از واکسنهای سینوفارم و آسترازنکا که در چند روز گذشته وارد شده از سهمیه کوواکس است.
وی اضافه کرد: انتظار داشتیم سهمیه ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن ایران از محل ساز و کار کوواکس را تحویل ندادند، اما چند میلیون دوز از این سهمیه وارد کشور شد.
∎
نظر شما