به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس صبح امروز از مرکز آموزش 01 شهدای وظیفه نزاجا بازدید به عمل آوردند و از محل استقرار و نحوه آموزش به سربازان دانشجو و نخبه در این پادگان آموزشی بازدید به عمل آوردند.
علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در نشست هماندیشی ارتش و کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس شورای اسلامی که با حضور دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، سرتیپ عباس فلاح معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش، سرتیپ علیرضا شیخ آموزش ارتش و رییس و اعضای کمیسیون آموزش مجلس در پادگان 01 شهدای وظیفه نزاجا برگزار شد، با اشاره به موفقیت ناوگروه 75 نیروی دریایی ارتش، گفت: از ابتدای شکلگیری نیروی دریایی چنین پیمایشی تا به امروز شکل نگرفته بود. سفر ناو گروه 75 به اقیانوس اطلس حاصل تلاش تربیت امیرسیاریها در نیروی دریایی است.
وی در ادامه به بحث آموزش در ارتش اشاره و بر ضرورت خوشایند سازی آموزش در خدمت وظیفه عمومی تأکید کرد و گفت: خدمت سربازی درسهای خوبی را به انسان میدهد و ما واقعا نظم را در ارتش به معنای واقعی دیده ایم.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مهمترین وظایف کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری حمایت از مراکز آموزشی و پایش و رصد عملکرد مراکز آموزشی مختلف است. هر آنچه که در کشور در حوزه آموزش چه در ارتش، چه در سپاه و یا مراکز دیگر چه دولتی چه غیردولتی اتفاق می افتد با این کمیسیون ارتباط کامل دارد و ما در پی این هستیم که روز به روز سطح آموزش در کشور ارتقا پیدا کند.
رییس کمیسیون آموزش ، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه جایگاه علمی کشور در سطح دنیا بالا است، ضمن ارائه آماری از پیشرفتهای علمی کشور، گفت: ما در رشد علمی جزو 15 کشور دنیا هستیم. در علوم مهندسی و علوم پایه جزو 9 کشور دنیا هستیم. در حال حاضر 6 هزار شرکت دانش بنیان کشور فعالیت می کنند که البته کم است و باید بیشتر شوند. دانشگاههای کشور به سمت دانشگاه های کارآفرین میروند و آموزش دیگر معنای خاصی پیدا کرده است.
منادی سفیدان با بیان اینکه از ارتش و مراکز آموزشی می خواهیم که آموزش ها به روزتر شود، تصریح کرد: نباید پژوهش دست کم گرفته شود، کمیسیون در بودجه امسال تلاش کرد 50 میلیارد تومان برای مهارت آموزی سربازان ارتش تخصیص دهد؛ همانگونه که دانشگاه کار آفرین است پادگانهای آموزشی ارتش هم باید کارآفرین باشند.
وی افزود: افق مدنظر رهبر معظم انقلاب ایجاد 400 هزار شرکت دانش بنیان است در حالی که الان ما 6 هزار شرکت دانش بنیان داریم که همین تعداد نیز کارهای خارق العاده ای انجام می دهند.
رییس کمیسیون آموزش مجلس با بیان این که سرمایه خوبی در صندوق شکوفایی و نوآوری داریم، گفت: امسال فقط 2 هزار میلیارد تومان علاوه بر بودجه صندوق نوآوری به شرکت های دانش بنیان پول تعلق گرفت.
وی درباره بودجه ارتش جمهوری اسلامی گفت: قطعا کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس درباره بودجه ارتش تلاش خواهد کرد، همه ما علاقهمند به ارتش هستیم چرا که امنیت، پایداری و آسایش ما مدیون ارتش و وابسته به ارتش است.
** دریادار سیاری: مهمترین سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی آن است
حبیب الله سیاری در این نشست با اشاره به اهمیت امر آموزش و تربیت نیروی انسانی، گفت: مهمترین سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی آن است که میتواند موجب رشد و بالندگی آن سازمان شود.
معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران از طیفهای مختلف نیروهای انسانی برخوردار است گفت: ارتش در تربیت و آموزش نیروی انسانی نقش بسیار بالا و جایگاه ارزشمندی دارد.
وی اضافه کرد: در نیروهای مسلح و ارتش بحث آموزش و تربیت مقوله بسیار مهمی است و میتواند نیروی انسانی مورد نیاز کشور را مطابق ارزشهای جمهوری اسلامی ایران تربیت کند تا این نیروی انسانی کارآمد بتواند موجب بالندگی و ارتقاء توان رزمی و بالندگی کشور شود.
فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه 7 دانشگاه در سطح ارتش در کنار مراکز آموزشی که در سراسر کشور وجود دارند بحث مهم تربیت و آموزش نیروهای مورد نیاز ارتش را برعهده دارند، افزود: بحث آموزش به صورت شبانهروزی در ارتش انجام میشود تا بتوانیم نیروی انسانی مورد نیاز برای انجام ماموریتهای خطیر ارتش را تربیت کنند.
دریادار سیاری با اشاره به اهمیت حمایت مجلس از امر آموزش در ارتش گفت: امیدواریم همکاری ارتش و مجلس شورای اسلامی بتواند به پیشرفت و بالندگی هرچه بیشتر ارتش در انجام وظایف خود کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما