شناسهٔ خبر: 49479058 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

بیانیه ارتش یمن درباره آزادسازی دو منطقه جدید

ارتش یمن با اعلام اینکه نیروهای این کشور توانسته‌اند ناحیه «رحبه» و «ماهلیه» را در استان مأرب آزاد کنند، جزئیات مربوط به این عملیات را اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، سرتیپ "یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که ائتلاف متجاوز در تلاش برای مانع شدن در برابر پیشروی نیروهای یمنی در عملیات آزادسازی و پاکسازی، 37 حمله هوایی صورت داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: "نیروهای‌مان به لطف خدا توانستند بخش رحبه را طی مدت بسیار کوتاه آزاد کنند."

او با اعلام اینکه نیروهای یمنی عملیات نظامی برای آزادسازی و پاکسازی بخش‌های "رحبه" و "ماهلیه" را از چند مسیر و با مشارکت آزادگان مأرب صورت دادند، اظهار داشت: "نیروهای مسلح نقش بزرگ قبایل مأرب را در نبرد آزادسازی و پاکسازی کاملِ به‌ویژه استان مأرب قدر می‌دانند."

سخنگوی ارتش یمن در ادامه بر عزم نیروهای یمن بر آزادسازی سرتاسر خاک یمن تاکید کرد و گفت: "نیروهای مسلح با رهبرمان، الحوثی پیمان بسته‌اند و عملیات آزادسازی سرتاسر یمن را ادامه خواهند دارد و تمامی مناطقِ تحت اشغال ائتلاف را بازپس خواهند گرفت."

دستاوردهای میدانی نیروهای یمنی در جریان مرحله سوم عملیات "النصر المبین"

- فرار مزدوران ائتلاف متجاوز در جریان مرحله سوم عملیات "النصر المبین" در استان مأرب خبر دادند.
- نیروهای یمنی طی مرحله سوم عملیات "النصر المبین" بخش‌های "ماهلیه" و "رحبه" را در استان مأرب آزاد کردند.

سرتیپ "یحیی سریع" خاطرنشان کرد که نیروهای یمنی پس از آزادسازی ماهلیه و رحبه به نزدیک شهر مأرب رسیدند، همه خاک کشور را آزاد می کنیم و تمام اراضی اشغال شده را بازپس میگیریم

بیشتر بخوانید:

برچسب‌ها: