شناسهٔ خبر: 49381533 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

دعوا بر سر نخواستن استقلال

فارس

استقلال، هر روز یک قدم به سوی پایان تیم‌داری در استان خوزستان می‌رود.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، در چند روز گذشته، شایعات مبنی بر فروش تیم فوتبال استقلال خوزستان و یا واگذاری امتیاز آن به خارج از استان قوت گرفت، اما کمتر مسوولی در این خصوص اظهار نظر کرد.

این تیم که سابقه قهرمانی جام آزادگان و لیگ برتر را در کارنامه دارد و نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا نیز بوده است، اکنون از سوی مسوولان گروه ملی اهواز به مزایده گذاشته شده تا مشکلات آبی نوظهور خوزستان پس از یک دهه فعالیت با پاک شدن صورت مسئله خاتمه یابد.

تیمی که به راحتی می‌شد بسیاری از استعدادهای فوتبالی خوزستان را درآن جای داد و روانه مسابقات سطوح بالای ممکلت کرد، به دلیل سؤمدیریت و فقدان علاقه‌مندی مدیرانی که بقای خود را تنها در گرو سودآوری مالی و توجیهات اقتصادی می‌دانند، اکنون به حراج گذاشته شده است.

این در حالی ست که مدیران ورزشی و حتی سیاسی استان، بارها با اظهار نظرهای جسته و گریخته خود، عنوان کرده‌اند که اجازه فروش و یا خروج امتیاز این تیم را از استان خوزستان نخواهند داد، اما تجربه ثابت کرده که هرگاه مدیران به حمایت از موضوعی برمی‌خیرند، دقیقاً عکس این موضوع اتفاق می‌افتد!

بر همین اساس، رئیس هیأت فوتبال استان خوزستان در این رابطه گفت: هر اتفاقی بیفتد نمی‌توانند خرجی بگیرند. این تیم سرجای خودش می‌ماند و جایی هم نمی‌رود.

وی در مورد اینکه نظر گروه ملی صنعتی فولاد ایران چه نظری دارد، گفت: هر نظری می‌خواهد داشته باشد. این تیم باید در استان خوزستان بماند.

رئیس هیات فوتبال استان خوزستان نامه‌ای را به استاندار و برخی نمایندگان مجلس ارسال و اعتراض و انتقادش خودش را نسبت به این مساله عنوان کرد.

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان اما نظر متفاوتی نسبت به این موضوع دارد و به نظر می‌رسد روی سخن وی بیشتر می‌توان حساب باز کرد.

فاضل بختیاری با اشاره به مشکلات این باشگاه، گفت: بند ناف این باشگاه را با مشکلات بریده اند. از سال ۹۰ که این باشگاه خریداری شد و به اهواز آمد، سه روز بعد مالک گروه ملی دستگیر شد و بودجه تیم هم توسط شورای تامین استان مصوب و ابلاغ شد. سال بعد هم که در مسابقات شرکت کردیم با مجوز دادستانی تهران بود.

وی با بیان اینکه ما باشگاهی بوده‌ایم که همیشه با مشکل مواجه بودیم، گفت: علی رغم این مشکلات، استقلال خوزستان در سال دوم حضور خود در لیگ یک، با جوانان بی نام و نشان و با کمترین قراردادها، قهرمان لیگ یک شد و به لیگ برتر راه پیدا کرد. در سومین فصل حضور در لیگ برتر نیز قهرمان شدیم، آن هم با بودجه چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی.

بختیاری یادآور شد: هر سال با دور زدن قانون و مساعدت گروه ملی کار را پیش بردیم اما امسال باتوجه به قانون برنامه ششم و بودجه جاری کشور دیگر به ما اجازه فعالیت نمی دهند. گروه ملی نیز نامه ای به هیات فوتبال ارسال کرد تا برای فروش، زمینه سازی کند.

در هر صورت هر مشکلی که از سوی این تیم متوجه مدیریت مورد اشاره باشد، ناشی از سؤمدیریت در بخش‌های مرتبط بوده و این گروه صنعتی در حیطه مسوولیت‌های اجتماعی خود، باید در راستای ایجاد رفاه و نشاظ اجتماعی، فعالیت‌هایی را صورت دهد، در غیر اینصورت فلسفه وجودی این بنگاه‌های اقتصادی توسط جامعه به چالش کشیده خواهد شد.

باید منتظر ماند و دید که زورآزمایی مدیران استان و مالکان باشگاه استقلال خوزستان بر سر نخواستن و یا حفظ این تیم به کجا خواهد انجامید.

نظر شما