انوشیروان محسنیبندپی استاندار تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: گزارشاتی که در جلسه امروز در ارتباط با کارگروههای آموزش اطلاع رسانی، واکسیناسیون و تقویت درمان سرپایی ارائه شد نشان داد که در روندی قرار گرفتیم که از شرایطی که در گذشته با آن مواجه بودهایم عبور کردهایم به شکلی که بیماران سرپایی ۹ درصد و بستریها نسبت به هفته گذشته در استان تهران ۸.۶ درصد کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: البته هنوز آمار فوتیها بالاست که امیدواریم در روزهای آینده شاهد کاهش آمار فوتیها باشیم. قطعا در این مسیر اقداماتی که در حوزه معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی و همچنین اقداماتی که توسط نیروی انتظامی انجام شده است بسیار سخت بوده، اما نتایج خوبی را به همراه داشته است.
استاندار تهران گفت: بی تردید ۶۴ درصد رعایت شیوهنامههای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در استانی همچون تهران با تراکم جمعیت بالایی که دارد نیازمند اقدامات بسیاری بوده، اما خوشبختانه رعایت شیوهنامهها نسبت به میانگین کشوری بسیار بالاتر است که دقت و مراقبت مسئولان در صف را نشان میدهد.
کاهش بستریهای استان تهران به ۷۹۰۰ بیمار
وی ادامه داد: خوشبختانه در این مدت مشاهده نشد که بیماری پشت در بیمارستان بماند. با توجه به کاهش بستریها، ۷۹۰۰ بیمار بستری هماکنون در استان تهران وجود دارد که نسبت به هفته گذشته ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.
محسنیبندپی بیان کرد: در حوزه صیانت از سلامت شهروندان متأسفانه هنوز دستگاههایی همچون سامانههای حمل و نقل درون و برون شهری، پاساژها، بانکها و پیشخوانها پایینترین میزان رعایت شیوهنامههای بهداشتی را به خود اختصاص دادهاند که این موضوع باعث شده در مجموعه رعایت شیوهنامههای بهداشتی در سطح استان کاهش پیدا کند.
استاندار تهران گفت: بیتردید تمام دستگاهها موظف به رعایت شیوهنامهها هستند و در این زمینه دستورالعملی تهیه شده که نظارتها به صورت دقیق اجرایی شود و قطعا با دستگاههایی که میزان رعایت شیوهنامهها در آنها کم است پس از تذکر اگر رعایت نکنند با هدف صیانت از سلامت شهروندان با آنها برخورد قضایی انجام خواهد شد.
پاساژها شیفتبندی میشوند
وی افزود: برای پاساژها باید تمهیداتی اندیشیده شود که مغازههای درون پاساژ به صورت شیفتبندی کار کنند و به این ترتیب هم کسب و کار وجود داشته باشد و توأمان رعایت شیوهنامههای بهداشتی انجام شود.
استاندار تهران با بیان اینکه تا عصر دیروز پنج میلیون و ۱۱۶ هزار و ۷۱۹ دز واکسن در استان تهران تزریق شده است، گفت: در خصوص میانگین جمعیت استان ۳۶ درصد و در خصوص جمعیت هدف بیش از ۴۷ درصد واکسن نسبت به میانگین کشوری تزریق شده است.
محسنیبندپی ادامه داد: خوشبختانه حجم واردات واکسن افزایش چشمگیری داشته به شکلی که به صورت یک روز در میان حدود پنج میلیون دز واکسن وارد کشور میشود؛ بنابراین میطلبد نگاه ویژهتر و کاربردیتری برای تزریق واکسنها داشته باشیم. اگر مدارس بازگشاییشان به تأخیر انداخته شده به این دلیل بوده که با توجه به واکسنهای ورودی هر خانوادهای که بچه مدرسهای دارد دز اول و دوم واکسن را دریافت کرده باشد که امیدواریم ظرف ۴۰ یا ۵۰ روز آینده این کار انجام شود.
وی از تشکیل قرارگاه شدت بخشی به امر واکسیناسیون با فرماندهی «دکتر زالی» خبر داد و گفت: در زمینه سرعت بخشیدن به واکسیناسیون از تمام ظرفیت دستگاههای مختلف استفاده خواهد شد. اعلام شده هر استانی هر میزان ظرفیت تزریق واکسن داشته باشد واکسن در اختیارش گذاشته خواهد شد.
استاندار تهران افزود: مراکز ۱۳۵ گانه تزریق واکسن در تهران از روز چهارشنبه به صورت دو شیفت کار خواهند کرد و برای تأمین نیروی انسانی این مراکز ۲۱۵۰ نفر نیروی بسیج، ۶۵۰ نفر داوطلب هلال احمر و ۳۰۰ نفر توسط مدیریت بحران شهرداری تهران تأمین خواهند شد.
اعلام آمادگی پلیس برای تأمین امنیت انتقال واکسنها
استاندار تهران درباره تأمین امنیت انتقال واکسنها و وجود مواردی از سرقت واکسنها گفت: نیروی انتظامی اعلام آمادگی کرده است که برای انتقال واکسنها به هر یک از مراکز تجمیعی اسکورت لازم را قرار خواهد داد و در مورد سرقت واکسن یکی دو مورد کوچک خیلی زود شناسایی و برخورد لازم انجام شد. امیدواریم با تصمیمات اتخاذ شده حداکثر از روز پنجشنبه در استان تهران بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ دز واکسن به صورت روزانه تزریق شود.
نظر شما