شناسهٔ خبر: 49372482 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کیفیت بیات نان در خراسان شمالی

خبرگزاری صداوسیما

همکارم عرفان جاودان در گزارش خود، برخی علل کیفیت بد نان در بجنورد را بررسی کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان شمالی مشکل کیفیت نان، ماه هاست دغدغه مردم شده. سرانه مصرف نان در استان ما بالاتر از ميانگين کشور است. اين درحالي است که اخيرا قيمت نان هم افزايش يافته اما هنوز از وعده بهبود کيفيت، خبري نيست که نيست.

در گزارش همکارم عرفان جاودان با برخی علل کیفیت بد نان در بجنورد آشنا می شوید؛ از جمله:

کاهش سه درصدی کیفیت آرد.

افزایش قیمت خمیر مایه و در نتیجه کم شدن آن در نان ها.

نبود مهارت برخی شاطرها در روند آماده سازی خمیر.

نبود تنور های استاندارد و جایگزین شدن برخی تنورهای کم کیفیت صنعتی.

 

<div id="video-display-embed-code_6945258"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3211680/6945258?width=400&height=300"></script></div>

 

نظر شما