شناسهٔ خبر: 49308728 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

خوردن گردو «کلسترول بد» را کاهش می‌دهد

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد مصرف منظم گردو ممکن است کلسترول را کاهش دهد و به سلامت قلب کمک کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که گردو(که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است) ممکن است از انسان در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کند.

در طول سال‌های اخیر، طی چندین تحقیق بررسی شده است که آیا مصرف گردو ممکن است عوامل خطرساز برای قلب را کاهش دهد یا خیر.

به عنوان مثال، تحقیقی در سال ۲۰۱۹ تحت عنوان «مصرف آجیل و بروز بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ‌ومیر ناشی از آن: متاآنالیزِ مطالعاتِ گوناگون آینده‌نگر» منتشر شد که نشان داد مصرف بیشتر گردو با کاهش مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش فیبریلاسیون دهلیزی ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید:

آجیل بخورید تا لاغر شوید!

۵ مکمل غذایی که دانشمندان مصرف می‌کنند

با این خوردنی‌ها از ابتلا به کرونا در امان بمانید

حال یک مطالعه جدید که در ژورنال Circulation Association American Heart منتشر شده است نشان داده است که افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه به مدت ۲ سال به طور خاص بر سطح کلسترول تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این، این مطالعه بر روی افراد مسن تمرکز دارد.

نویسندگان این مقاله برطبق نتایج تحقیق خود دریافتند که گنجاندن گردو در رژیم غذایی، کلسترول کلی بدن را کاهش داده و سطح کلسترول LDL را که مردم اغلب از آن به عنوان کلسترول بد یاد می‌کنند به شدت پایین می‌آورد.

علاوه بر این، دانشمندان زیرگروه‌های کلسترول LDL شرکت‌کنندگان را اندازه‌گیری کردند. یکی از این زیر گروه‌ها (ذرات LDL متراکم کوچک) بیشتر با تصلب شریان (atherosclerosis) همراه است که طی آن رسوبات چربی در عروق تجمع پیدا می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف روزانه گردو هم تعداد کل ذرات LDL و هم ذرات کوچک LDL را کاهش می‌دهد. امیلیو رز(Emilio Ros)، نویسنده ارشد مطالعه فعلی و مدیر کلینیک لیپید در خدمات غدد و تغذیه بیمارستان بارسلون در اسپانیا می‌گوید: «ما در تمام آزمایش‌های مرتبط با گردو، نتایج خوبی را در زمینه کاهش کلسترول (منبع لیپیدی استاندارد)، بهبود عملکرد اندوتلیال(endothelial)، کاهش فشار خون و اثرات ضد التهابی به دست آورده‌ایم.»

انتهای پیام/۴۱۶۰

نظر شما