شناسهٔ خبر: 49236433 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

محرز:

کورتون به تنهایی عامل ابتلا به قارچ سیاه نیست/ چه کسانی در معرض خطر ابتلا قرار دارند؟

یک متخصص بیماری های عفونی گفت: کورتون به تنهایی موجب ابتلا به قارچ سیاه نمی شود اما زمینه ابتلا را افزایش می‌دهد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  مینو محرز متخصص بیماری های عفونی پیرامون قارچ سیاه اظهار کرد:موکورمایکوزیس نام قارچی است که از گذشته در ایران وجود داشته است و این بیماری جدید و تازه نیست و این قارچ از انسان به انسان منتقل نمی شود و مسری نیست.

محرز با اشاره به اینکه این قارچ فرصت طلب است و دوستدار قند بالاست تصریح کرد: در بیماران کرونایی و افراد دیابتی، به دلیل بالا بودن قند، این قارچ رشد پیدا می کند، کورتون به تنهایی موجب ابتلا به قارچ سیاه نمی شود اما زمینه را برای بالا رفتن قند و ابتلا به قارچ سیاه فراهم می کند، در بیماران مبتلا به کرونا به دلیل مصرف کورتن این احتمال وجود دارد.

این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: قارچ سیاه معمولا درون خاک و گرد و غبار وجود دارد و از طریق استنشاق و راه های تنفسی انتقال پیدا می کند.

بیشتر یخوانید: 

انتهای پیام/