شناسهٔ خبر: 49216272 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

عوارض گیاه خواری چیست؟

یک متخصص تغذیه گفت: گیاه خوارانی که از لبنیات و تخم مرغ استفاده نمی‌کنند با کمبود ویتامین B۱۲ مواجه می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین مشکلات گیاه خواران مطلق که از لبنیات و تخم مرغ استفاده نمی‌کنند، کمبود ویتامین B ۱۲ است.

او ادامه داد: ثابت شده است که کمبود ویتامین B۱۲ افراد را بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا قرار می‌دهد به دلیل اینکه منابع این ویتامین بیشتر در منابع حیوانی مانند گوشت، جگر و لبنیات و تخم مرغ وجود دارد، بنابراین در این شرایط سیستم ایمنی فرد تضعیف می‌شود.

او افزود: اگر فردی که گیاه خوار است، لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، دچار کمبود پروتئین و ویتامین B۱۲ نمی‌شوند.

جوزدانی بیان کرد: کمبود پروتئین و ویتامین B۱۲ در افراد گیاه خوار باعث فقر آهن، آسیب به سیستم ایمنی و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: بسیاری از افراد گیاه خوار تصور می‌کنند از رژیم غذایی سالمی برخوردارند و در سلامت به سر می‌برند اما این طور نیست، افراد گیاه خوار هم نیاز دارند که یک سری از مواد مغذی را به طور کامل و کافی دریافت کنند و کمبود دسته‌ای از مواد مغذی مثل آهن می‌تواند در اکسیژن رسانی به بافت‌های بدن اختلال ایجاد کند.

او افزود: افراد گیاه خوار باید مصرف حبوبات، لبنیات و تخم مرغ را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

برچسب‌ها: