شناسهٔ خبر: 49149972 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

شهردار منطقه ثامن:

پروژه «ره باغ رضوان» ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

حجازی گفت:«ره باغ رضوان» در قطاع دو قرار دارد و از تقاطع بولوار رضوان و شارستان «ته پل محله» آغاز و به باغ رضوان و صحن رضوان «در ضلع شمالی حرم مطهر» منتهی می‌شود و از گذشته جزو یکی از اصلی ترین مسیرهای تشرف شهروندان مشهدی به حرم مطهر بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «فرهاد حجازی» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «ره باغ رضوان» در قطاع دو قرار دارد و از تقاطع بولوار رضوان و شارستان «ته پل محله» آغاز و به باغ رضوان و صحن رضوان «در ضلع شمالی حرم مطهر» منتهی می‌شود و از گذشته جزو یکی از اصلی ترین مسیرهای تشرف شهروندان مشهدی به حرم مطهر بوده است.

 

شهردار منطقه ثامن مشهد افزود: به طور کلی ایجاد هشت ره باغ برگرفته از اسامی بهشت در دستور کار قرار دارد که هدف اصلی از احداث آن ها، ایجاد راه ارتباطی جدید و تسهیل حرکت زائران در مسیرهای دسترسی به حرم مطهر رضوی است.

 

وی با اشاره به اینکه «ره باغ رضوان» یکی از اصلی ترین مسیرهای دسترسی به حرم مطهر رضوی است، بیان کرد: طول این ره باغ ۲۵۰ متر و عرض آن ۶۰ متر است که پس از بازنگری در طرح تفصیلی جدید، زاویه ره باغ نسبت به حرم مطهر تغییر یافته که این امر سبب کاهش عرض مسیر در برخی نقاط شده است.

 

حجازی خاطرنشان کرد: همچنین فضای این ره باغ دارای دو عنصر اصلی است و با توجه به این که منطقه ثامن جزو یکی از مناطق قدیمی و هویتی شهر است و بخش زیادی از بافت‌های تاریخی در این منطقه واقع شده، در اجرای پروژه ره‌باغ رضوان نیز گذر تاریخی شهید آستانه‌پرست و همچنین مسجد صاحبکار به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مساجد شهر حفظ شدند.

 

شهردار منطقه ثامن مشهد در خصوص تملک مسیر اضافه کرد: تملک‌های ره‌باغ رضوان به جزء چند پلاک در قسمت بازارچه شهید آستانه پرست تکمیل شده است و درباره چند پلاک باقی مانده نیز گفت گو هایی صورت گرفته است همچنین به جهت اجرای رویدادهای مذهبی نیز یک مسیر اصلی برای تشرف به حرم و زیارت پیش‌بینی شده است علاوه بر این دو مسیر فرعی با فضای سبز و مبلمان شهری برای تردد اسان سالمندان ایجاد شده و واحدهای تجاری خُرد مقیاس محلی نیر برای رفاه حال زائران و مجاوران پیش‌بینی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه ره‌باغ رضوان یکی از بهترین چشم‌اندازها را دارد، گفت: ایستگاه قطارشهری نیز در این طرح پیش‌بینی شده که البته تا زمان احداث و بهره‌برداری این ایستگاه، به صورت موقت به عنوان فضای سبز استفاده می‌شود که علاوه بر فضای سبز موجود در طرح خواهد بود و در حال حاضر پروژه حدود ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و انشالله تا ۶ ماه آینده به بهره برداری می رسد.

 

حجازی درخصوص اعتبار پروژه اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۰۵ میلیارد ریال اعتبار به این پروژه تخصیص داده شده است و در برآورد های اولیه و قرارداد اجرای این کار مبلغی حدود ۲۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد که پیش بینی می شود با توجه به شرایط روز و الزامات بعدی از جمله تثبیت مسجد صاحب کار و طراحی فضای پیرامون آن که بعد از آغاز به کار پروژه بر اساس طرح اولیه منظور شد، رقم اجرا و اتمام آن به حدود ۲۶۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کند.

پایان پیام/483

نظر شما