شناسهٔ خبر: 48992772 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

افزایش مبتلایان به کرونا در آمریکا؛

آیا دوز سوم واکسن چاره ساز است؟

میزان

مقامات بهداشتی در دولت جو بایدن توصیه خواهند کرد که اکثر مردم ۸ ماه پس از اولین واکسیناسیون خود از یک دوز تقویت کننده واکسن استفاده کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، انتظار می‌رود مقامات بهداشتی آمریکا دوز اضافی واکسن کرونا را برای همه آمریکایی‌ها توصیه کنند و این در حالی است که سویه دلتا ویروس به سرعت در سراسر آمریکا در حال گسترش است.

به گزارش «الجزیره»، یک منبع مطلع با این تصمیم گفت که مقامات بهداشتی در دولت جو بایدن توصیه خواهند کرد که اکثر مردم ۸ ماه پس از اولین واکسیناسیون خود از یک دوز تقویت کننده واکسن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:

زد و خورد بین گروه‌های مخالف و موافق واکسن کرونا در آمریکا +عکس

در روزهای گذشته مراکز کنترل و پیگیری از بیماری‌های آمریکا اعلام کردند که با توجه به گسترش سویه دلتا در این کشور، تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در حال افزایش است. همچنین در این گزارش آمده که به نظر می‌رسد که تاثیر واکسن‌های کرونا پس از چند ماه از بین می‌رود.

این حرکت به این معناست که بزرگترین واکسیناسیون دسته جمعی در تاریخ آمریکا، فقط تا حدی موفق بوده است و واکسیناسیون باید گسترش یابد و ادامه یابد.

آمریکا موج چهارم این بیماری همه گیر را تجربه می‌کند و سویه دلتا به طرز گسترده‌ای در افراد واکسینه نشده در آمریکا، به ویژه در ایالت‌های جنوبی فلوریدا، آلاباما، می‌سی سی پی، لوئیزیانا و تگزاس گسترش می‌یابد و این موضوع باعث افزایش تعداد زیادی از مبتلایان شده است.

بر اساس گزارش ها، حتی تعدادی از افرادی که به طور کامل واکسینه شده بودند هم به این ویروس مبتلا شده اند.

بر اساس آمارها، تاکنون حدود ۶۲ درصد جمعیت آمریکا واکسینه شده اند که این میزان بسیار پایین‌تر از سطح مورد انتظار بخش بهداشتی آمریکا است.

بر اساس داده‌های وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، بستری شدن بیماران مبتلا به کووید -۱۹ طی ۳ هفته گذشته ۲ برابر شده است و بیش از ۸۳ هزار نفر در این هفته بستری شده اند.

براساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، این کشور در حال حاضر روزانه بیش از ۱۱ هزار نفر را با علائم کووید-۱۹ در بیمارستان بستری می‌کند.

یکی از ایالت‌هایی که با وضعیت وخیمی مواجه است، ایالت آلاباما است.

انجمن بیمارستان‌های آلاباما روز سه شنبه به سی ان ان گفت که هیچ تخت بخش‌های مراقبت‌های ویژه‌ای در کل ایالت آلاباما باقی نمانده است.

نظر شما