به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، امسال هم به رسم هرسال این آیین در این جزیره زیبا و رنگارنگ برگزار شود.
عضو هیئت امنای مسجد جامع هرمز گفت: امسال مواد اولیه این کار شامل گوشت، گندم و آرد از دو ماه پیش با کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم فراهم شد.
بیشتر بخوانید؛ کرامت هرمزگانی ها در جشن غدیر؛ از غذای نذری تا جهیزیه
زرنگاری گفت: پخت این حلیم نذری در ۴۰ دیگ و در چهار مسجد با هزینه بیش از ۱۰۰ میلیون تومان از محل نذورات شهروندان، افراد خیر و نیکوکار تامین شد.
پخت حلیم نذری هرساله در دهه اول محرم بویژه در روز هشتم محرم با برپایی عزاداری و سینه زنی، یکی از رسوم مردم این جزیره است تا ارادت و علاقه خود را به عنوان شیعیان و محبان اهلبیت (ع) ابراز کنند.
نظر شما