شناسهٔ خبر: 48974020 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه خوراک اسفناج

خوراک اسفناج یکی از غذاهای مقوی است. شاید شما تا حالا از این خوراک استفاده نکرده باشید ولی به خاطر مواد موجود در آن برای اولین بار پخت این غذا را شروع کنید.

صاحب‌خبر -

خوراک اسفناج دارای مواد اولیه کمی می باشد به همین دلیل بسیار سریع آماده می شود. زمان پخت این غذا حداقل ۱۵ دقیقه است. در ادامه مواد اولیه این خوراک لذیذ را برای ۴ نفر در نظر گرفته ایم. در بعضی از دستور پخت ها از سیر رنده شده نیز استفاده می کنند شما نیز می توانید از این کار بسته به ذائقه ی شخصی خود استفاده کنید. 

اگر می خواهید خوراک اسفناج را به عنوان وعده غذایی نهار و یا شام استفاده کنید می توانید از مرغ نیز داخل آن استفاده کنید تا یک وعده غذایی کامل شود. شاید خوراک اسفناج خود به تنهایی یک وعده غذایی کاملی باشد ولی اضافه کردن مرغ می تواند آن را تکمیل کند. از این خوراک می توان به عنوان میان وعده مقوی استفاده کرد. اگر بچه مدرسه ای در خانه دارید می توانید به عنوان چاشت غذایی استفاده کنید. اگر نمی خواهید از پنیر فتا موجود در مواد اولیه استفاده کنید پنیر تبریزی را جایگزین آن کنید.

مواد لازم

زعفران (آبکرده و غلیظ): ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا: به میزان لازم
لیمو ترش (عصاره و آب گرفته):۱ عدد کوچک
پیاز (خرد شده): ۱ عدد کوچک
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر فتا (خرد شده): ۳ لیوان
برگ اسفناج: ۴۵۰ گرم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

مراحل

در مرحله اول اسفناج های خرد شده را به همراه آب و مقداری نمک بگذارید تا آبپز شود.


سپس بعد از بخارپز شدن اسفناج آن را به پیاز داغ اضافه کنید.


در مرحله بعد پنیر فتا را به صورت تکه های درشت بروی اسفناج بریزید.


سپس روی آن را با پنیر پیتزا به طور کامل بپوشانید.


حال اسفناج را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.


بعد از مدت تعیین شده آن را از فر خارج کرده و روی آن را با زرده تخم مرغ و زعفران دم کرد تزئین کنید و دوباره به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید .


در نهایت خوراک اسفناج حاضر است.

 

منبع: غذالند

نظر شما