به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندی یارانهها که در مجلس تصویب شد و سال آینده باید اجرا شود، قشرهای آسیبپذیر مورد توجه جدی قرار می گیرند.
وی افزود: برخی دستگاهها طبق قانون وظایفی در این زمینه دارند، اما بهزیستی با جلب خیران حتی در خلأ قوانین نیز مشکلات بودجه را برطرف و در ایجاد همگرایی برای توسعه کشور ایفای نقش می کند.
رئیس مجلس گفت: باید توجه داشت این گونه همگرایی ها در جامعه علاوه بر تأمین منابع، زمینه هایی برای فعالیت های دیگر نیز فراهم می کند که یکی از مهمترین آن زمینه سازی برای فراگیری توسعه در بدنه اجتماعی است.
آقای لاریجانی با اعلام حمایت از سازمان بهزیستی و مشارکت خیران گفت: در بودجه سالیانه بهزیستی به این موضوع توجه داریم که زمینه هایی برای مشارکت خیران و مردم فراهم شود و نگاه مجلس به خدمات بهزیستی مثبت است.
وی افزود: گرچه اوضاع اقتصادی قدری خوب نیست و نتوانستیم در بودجه آینده برای تأمین نیازهای این سازمان اقدامات درخور توجهی صورت دهیم.
رئیس خانه ملت گفت: سهمی که بودجه جاری از کل بودجه کشور دارد سهم بسیار کلانی است و جایی برای توسعه باقی نمی گذارد.
وی تصریح کرد: بخشی از نابسامانی های اقتصادی ناشی از تحریم ها و مقدار زیادی ناشی از سوء مدیریتهاست، به نحوی که بخش قابل توجهی از بودجه نفت و گاز که باید صرف توسعه کشور شود رقم چندانی باقی نمی ماند و این اشکالی مهم است.
آقای لاریجانی گفت: گاهی در دولت قبل نیز که مجلس شورای اسلامی با توسعه تشکیلاتی مخالفت می کرد، می گفتند مجلس کارشکنی می کند، در حالی که مخالفت مجلس ناشی از آینده نگری بود تا کشور با این مشکلات مواجه نشود.
وی هدایت منابع کشور و خیران را به سرمایه گذاری، ضروری دانست و تاکید کرد: نباید با پدیده های اقتصادی، سیاسی برخورد کرد.
آقای لاریجانی، همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی را آزمونی جدید برای قوای مختلف دانست و گفت: در مجلس قوانین مختلفی برای تسهیل فضای کسب و کار تصویب کردیم که زمینه را برای فعالیت مردم و کارآفرینان فراهم کرده است به نحوی که با ایجاد رقابت، بهره وری ارتقا می یابد.
وی افزود: قوانین مختلفی در این باره تصویب شده است که دولت باید آن را اجرا کند و اگر نیاز به تغییر قوانین باشد، مانعی نیست و مجلس رویکردی مثبت برای ساماندهی این عرصه دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها از سال آینده گفت: در این قانون قشرهای آسیب پذیر مورد توجه جدی قرار می گیرند و من تأکید می کنم که اجرای درست آن در چارچوب مصوب، مانع از تکرار مشکلات کنونی می شود.
وی افزود: در مرحله نخست این قانون بخش های مربوط به حمایت از تولیدکنندگان دچار فراموشی شد و آنان به ویژه به علت نوسانات ارزی دچار مشکلاتی شدند، به همین علت بانکها باید به آنان کمک کنند تا سرمایه در گردش برای فعالیت داشته باشند.
آقای لاریجانی ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی و اجرای قانون هدفمندی یارانه ها را فرصت مناسبی برای حمایت از بخشهای تولیدی، توجه به حوزه بهداشت و درمان و حمایت از قشرهای آسیب پذیر برشمرد.
وی افزود: مجلس بر اجرای درست این نظارت می کند و امیدواریم برای ارتقای این فعالیت ها در سال آینده زمینه جدیدی فراهم شود.
پس از سخنرانی رئیس مجلس، از آقایان سیدهاشم عزیزی و آموزگار که با اختصاص بیش از 30 میلیارد ریال در ایجاد ساختمان جدید شیرخوارگاه حضرت رقیه مشارکت کردند قدردانی شد.
در این مراسم همچنین از آقای نادر ایرانشاهی پدر شهید و پیمانکار ساخت این مرکز و نماینده یکی از بانکها به علت مشارکت در ساخت این مرکز قدردانی شد.
در پایان مراسم، از نقشههای دو شیرخوارگاه و یک مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست رونمایی شد.
نظر شما