شناسهٔ خبر: 48871213 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / مافین سوسیس و پنیر

مافین سوسیس یک نوع فینگرفود مهیج است و شیرینی نیست. در این غذا سوسیس در شکل جدیدی شبیه به کیک سرو می‌شود و پنیر چدار طعم و بافت آن را تکمیل می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، مافین Muffin نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم می‌شود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته می‌شود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده می‌شود. کیک فنجانی در واقع نوعی کیک اسفنجی یا کیک کره‌ای است که در قالب‌هایی به شکل فنجان پخته می‌شود.

می توانید به جای مافین شیرین، درون آن را با مواد دیگری پر کرده و یک پیش غذا یا شام سبک خوش طعم درست کنید.

مواد لازم:

اسپری روغن
تخم مرغ متوسط : 12 عدد
سوسیس : به مقدار لازم
آرد گندم : 2 فنجان
آرد سفید : 1 فنجان
بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
شیر کم چرب : 2 فنجان
تخم مرغ بزرگ : 3 عدد زده شده
پنیر چدار : 1 فنجان

طرز تهیه:

فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و درون قالب مافین را با اسپری روغن چرب کنید.
12 عدد تخم مرغ را درون آب جوش بپزید.
سوسیس ها را خرد کرده و درون تا با روغن زیتون کمی تفت دهید.
آرد سفید، آرد گندم،شکر، نمک، شیر، فلفل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و تخم مرغ های زده شده را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید.
سوسیس های تفت داده شده و پنیر چدار را درون این مخلوط بریزید.
از این مخلوط درون قالب مافین بریزید و تخم مرغ ها پخته شده و پوست کنده را درون آن قرار دهید.
سپس روی تخم مرغ مجدد از این مخلوط بریزید.
قالب را برای 17 دقیقه درون فر قرار دهید تا این مخلوط کامل سفت شده و پنیر چدار آب شود.نوش جان

انتهای پیام/

برچسب‌ها: