به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، با عنایت به اینکه در ماه محرم همزمان با برگزاری جلسات و مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا، توزیع نذورات و غذا به ویژه هیئتهای عزاداری صورت میگیرد، مراقب نکات بهداشتی باشیم:
۱- پخت و پز در مکانی دارای شرایط بهداشتی صورت گرفته باشد.
۲- ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع غذا و چای و ... ممنوع است و افراد مرتبط نیز کارت معاینه پزشکی داشته باشند.
۳- دست اندر کاران طبخ و توزیع غذا، اصول بهداشت فردی به ویژه کوتاه نگه داشتن ناخن ها، شستشوی مرتب دستها و استفاده از روپوش کار مناسب را رعایت کنند.
۴- مواد اولیه مصرفی از محلهای معتبر خریداری شده باشد.
۵- آب آشامیدنی بایستی بهداشتی و ترجیحاً از شبکه توزیع عمومی باشد.
۶- از گوشت دام و طیور کشتار شده در کشتارگاههای دام تحت نظر اداره دامپزشکی استفاده شود.
۷-از ذخیره سازی مواد غذایی خام و پخته در مجاورت هم موکداً خودداری و در ذخیره سازی گوشت نیز نکات ایمنی و بهداشتی به ویژه تمیز و قطعه کردن گوشت و منجمد آن فوری گوشتهای مازاد در قطعههای کوچک، رعایت شود.
۸- برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردنی استفاده شود. سرخ کردن با حرارت ملایم انجام شده و بیش از یکبار از روغن استفاده نشود.
۹-استفاده از نمکهای غیر تصفیه به دلیل وجود ناخالصی ممنوع بوده و از نمک تصفیه شده ید دار استفاده شود.
۱۰-در صورت توزیع شیر از شیر پاستوریزه استفاده شده و یا نسبت به جوشاندن شیر حداقل به مدت ۵ دقیقه اقدام شود.
۱۱-سبزیجات تازه مسلماً آلوده به عوامل بیماری زا هستند و لذا تمیز نمودن شستشو و ضدعفونی آنها ضرورت دارد.
∎
۱- پخت و پز در مکانی دارای شرایط بهداشتی صورت گرفته باشد.
۲- ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع غذا و چای و ... ممنوع است و افراد مرتبط نیز کارت معاینه پزشکی داشته باشند.
۳- دست اندر کاران طبخ و توزیع غذا، اصول بهداشت فردی به ویژه کوتاه نگه داشتن ناخن ها، شستشوی مرتب دستها و استفاده از روپوش کار مناسب را رعایت کنند.
۴- مواد اولیه مصرفی از محلهای معتبر خریداری شده باشد.
۵- آب آشامیدنی بایستی بهداشتی و ترجیحاً از شبکه توزیع عمومی باشد.
۶- از گوشت دام و طیور کشتار شده در کشتارگاههای دام تحت نظر اداره دامپزشکی استفاده شود.
۷-از ذخیره سازی مواد غذایی خام و پخته در مجاورت هم موکداً خودداری و در ذخیره سازی گوشت نیز نکات ایمنی و بهداشتی به ویژه تمیز و قطعه کردن گوشت و منجمد آن فوری گوشتهای مازاد در قطعههای کوچک، رعایت شود.
۸- برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردنی استفاده شود. سرخ کردن با حرارت ملایم انجام شده و بیش از یکبار از روغن استفاده نشود.
۹-استفاده از نمکهای غیر تصفیه به دلیل وجود ناخالصی ممنوع بوده و از نمک تصفیه شده ید دار استفاده شود.
۱۰-در صورت توزیع شیر از شیر پاستوریزه استفاده شده و یا نسبت به جوشاندن شیر حداقل به مدت ۵ دقیقه اقدام شود.
۱۱-سبزیجات تازه مسلماً آلوده به عوامل بیماری زا هستند و لذا تمیز نمودن شستشو و ضدعفونی آنها ضرورت دارد.
نظر شما